Legfrissebb hírek
2022/815
Így látták edzőink a II. Király Ferenc Emléktornát

Nemzetközi tempó, stabilitás, top nevelőklubok ellen testközelből. Ilyen volt a II. Király Ferenc Emléktorna edzőink szemével.

2022/814
Győzelemmel indítottuk a bajnokságot

A nyáron alaposan megerősödött Táplán otthonából két új fiú, Verasztó Barnabás és Velekei Bence góljaival hozta el a három pontot csapatunk a 2022/23-as Vas megyei I. osztályú bajnokság nyitófordulójában.

2022/814
II. Király Ferenc Emléktorna, U10: Dinamo, Sturm, Király a sorrend

A Dinamo Zagreb sikerével ért véget a vasárnapi II. Király Ferenc Emléktorna az U10-es korosztályban, a mieink, Hujber Bálint tanítványai, legjobb magyar csapatként felállhattak a dobogóra, az ezüstérmes a Sturm Graz lett.

2022/813
II. Király Ferenc Emléktorna, U12: a Sturm nyert, hatodik a KSE

A Sturm Graz győzelmével zárult U12-es korosztályban a II. Király Ferenc Emléktorna, a nyolccsapatos mezőnyben a DAC/MOL Football Academy és a Dinamo Zagreb végzett még a dobogón, a házigazda Király SE a hatodik helyet szerezte meg.

2022/812
Újabb erős ellenfél érkezik a kupában

A Veszprém kiejtése után a MOL Magyar Kupa országos főtáblájának második fordulójában is a lehető legerősebb ellenféllel került szembe csapatunk - ebben a körben még nem csatlakoznak az NB I-es és NB II-es együttesek - hiszen az NB III. Nyugati-csoportjának tavalyi ezüstérmesét, a harmadosztály Keleti-csoportját idén százszázalékos teljesítménnyel vezető BVSC-Zuglót kapta a csütörtöki sorsoláson.