Csapatok
vissza

Ovi-Foci program U6

Ovi-Foci program U6

Ovi-Foci Program

2018 májusától a Király Sportegyesület életre hívta az Ovi-Foci Programot.

Programuk elsődleges célja a mozgás, a sport megszerettetése a gyerekekkel már egészen kicsi korban, hogy a későbbiekben a felnövő generációnak nem csak a labdarúgás, hanem a sport önmagában is mindennapjaik szerves része legyen Továbbá azoknak a fiúknak és lányoknak, akiket szakembereink tehetségesnek ítélnek, a későbbiekben lehetőséget biztosítunk, hogy kipróbálják magukat a Király SE korosztályos csapatainál, ahol a szakmailag felkészült és az utánpótlás nevelés területén már sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberinktől sajátíthatják el a sportág alapjait.

 

Jelenleg az alábbi óvodákkal állunk partnerkapcsolatban Szombathelyen és a környéken:

 

• Balogunyomi Rozmaring Óvoda

• Boldog Brenner János Óvoda

• Jáki Százszorszép Óvoda

• Nárai Aranykapu Óvoda

• Szombathelyi Benczúr Gyula Utcai Óvoda

• Szombathelyi Margaréta Óvoda

• Szombathelyi Mesevár Óvoda

 

Heti rendszerességgel, keddi és csütörtöki napokon, délután (15.30-16.30) tartanak a Király SE szakemberei foglalkozásokat a középső- és nagycsoportos óvodásoknak 60-60 perces időtartamban.

 

Hisszük, hogy nem lehet elég korán elkezdeni a sporttal, a labdarúgással való megismerkedést. Első és legfontosabb alapelvünk, hogy az „edzéseken” a gyerekek felszabadultak legyenek, örömüket leljék a fociban.

A foglalkozások felépítése is ennek szellemében történik. Szakembereink változatos, a korosztálynak megfelelő gyakorlásokat tartanak. Kiemelt feladat az alapvető mozgáskultúra kialakítása, mozgáskoordináció fejlesztése labdával és labda nélkül, különböző ügyességi feladatok, labdaérzékelő feladatok játékos formában. Prioritás ebben az időszakban a gyerekek önbizalmának kiépítése, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy biztosítva legyen az állandó sikerélmény és a gyerekek pozitív megerősítést kapjanak.

Bízunk benne, hogy eredményes lesz az óvodákkal történő együttműködés, és minél több gyerek válik elhivatottá a sport, ezen belül is a labdarúgás iránt. Reméljük, sokan lesznek olyanok, akik a programnak köszönhetően a későbbiekben akár hivatásként is tekinthetnek a futballra.

A foglalkozások nyíltak, várjuk a nagycsoportos óvodásokat, érdeklődni a +36202253567-es telefonszámon, Hajmási Milán utánpótlás szakág vezetőnél lehet.

Kapcsolódó hírek
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek