Programok
Ovifoci

Ovifoci

A nagycsoportos óvodásokat várjuk heti két edzésünre.

További információk

A Tigris Kupáról...

Répcelakon a Répce Sportcsarnok ad otthont a téli,  kiskorosztályoknak kiírt saját szervezésű teremtornának. 

 

 

További információk
Sporttáplálkozás

Sporttáplálkozás

Utánpótlás korosztályoknál nagyon fontos szempont, hogy a táplálkozásnak nem csak a sportolás során leadott teljesítményt, az edzések fejlesztő hatását kell fedeznie, de a test életkorból adódó fejlődését is szolgálnia kell. Így kiemelten fontos a tápanyagok megfelelő egyensúlya, a megfelelő fehérjebevitel, a megfelelő zöldség- és gyümölcsfogyasztás. A rosszul megválasztott étrend ronthatja a sportoló teljesítményét. Az étkezési mintázat, szokások ebben a korosztályban alakulnak ki. Ilyenkor lehet a sportolót, gyermeket rászoktatni a napi ötszöri étkezésre, a megfelelő rostanyag bevitelre, a szükséges folyadékfogyasztásra - mely szokások egész felnőtt korát meghatározzák és befolyásolják - még akkor is, ha a sportolást esetleg már abbahagyta.

Hogyan segíthet a megfelelő táplálkozás egy utánpótlás korú sportolónak az edzésben, vagy versenyzés alatt?

Mi felel meg a sportoló kamasz szükségleteinek?

Mit egyen gyermekem, ha az iskolából úgy esik be edzésre? Mit egyen mérkőzés után? 

Természetesen annak, hogy valaki sikeres sportoló lehessen, nagyon sok összetevője van, de egy biztos, a tudatos táplálkozás már gyermekkortól kezdve elengedhetetlen feltétele a megfelelő sportteljesítménynek!

Ezzel az anyaggal nyújtunk segítséget alsóbb korosztályokban a szülőknek, illetve az idősebb játékosainknak, hogy mit, mikor és mennyi tápanyagot kell bevinni ahhoz, hogy a pályán a játékosok teljesítményüket maximalizálni tudják!

További információk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
051234
06567891011
0712131415161718
0819202122232425
0926272829
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek