2022/321

Véget ért a kilenc meccses győzelmi sorozat

Kiegyenlített rangadót játszott U19-es együttesünk a tabellán éllovas CREDOBUS Tehetségközponttal, a meccs egy balszerencsés öngóllal dőlt el. Ezzel egy kilenc meccses sárga-szürke győzelmi sorozat is lezárult.

MLSZ U19-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-CREDOBUS Tehetségközpont 0-2 (0-0).

Király SE: Biró - Takács, Tóth K., Sásdi, VIGH - RESETERITS - SZMOLEK (Skrapits 85.p.), Márk (Sisak 85.p.), BARANYAI, Ligeti (Németh B. 71.p.) - KOVÁCS A. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - A forduló rangadójára került sor vasárnap délelőtt a Király Sportlétesítményben, hiszen a második fogadta az első helyezett csapatát, a két csapat között a vesztett pontok tekintetében 3 pont volt a különbség. Ennek tükrében az első félidő egy igen magas iramú, jó színvonalú mérkőzést hozott, de az adódó lehetőségekkel egyik csapat sem tudott élni. A második félidő első felében a vendégek felé nőttünk, majd a CREDOBUS fokozatosan vette át a mérkőzés irányítását. Érezhető volt, hogy amelyik csapat megszerzi az első gólt, az a győzelmet is megszerzi. A 78. percben egy szerencsés öngólhoz jutott vezetéshez a vendégcsapat. A gól után fejben teljesen összeestünk, nem tudtunk már megújulni és a 94. percben egy kontrából a mosonmagyaróváriak bebiztosították győzelmüket. A mérkőzés után a srácok teljesen összetörve ültek az öltözőben, úgy érzem az egyik pontra mindenképp rászolgáltak volna, és ezért mindent meg is tettek - az utolsó tíz perc kivételével. Kilenc meccses győzelmi sorozatunk szakadt meg ezzel. Minden vereség fájó, de az élet nem áll meg.