2022/515

Újabb hasznos erőfelmérők

Zalaegerszegen rendezték a soron következő Bozsik-tornát az U9-es, U10-es, U11-es korosztályokban. Az ellenfelek ezúttal a Mosonmagyaróvár, a Zalaegerszeg, a Veszprém, a Gyirmót és Lendva csapatai voltak.

Kiss Gábor, vezetőedző, U11: - Szombaton egy meghívásos tornán vettünk részt Zalaegerszegen, ahol a vendéglátó ZTE mellett megmérkőztünk a Mosonmagyaróvár, Veszprém, Gyirmót és a NK Nafta Lendva csapataival. Kicsit álmosan kezdtünk, ami kicsit talán a nagy melegnek is volt köszönhető. A folytatás már sokkal jobban ment a kistigriseknek. Agilis, pontos és tetszetős játékkal folytattuk a tornát. Külön öröm, hogy fiatal, U10-es játékost is avattunk, aki nagyon jó teljesítményt nyújtott. Eredményes napon vagyunk túl, s látni hétről hétre a srácokon a fejlődést. Köszönjük a szülőknek a szurkolást, valamint a folyamatos víz utánpótlást. Nagy szükség volt rá a nagy melegben.

MTE 1904-Király SE 2-0

ZTE FC-Király SE 2-1

Gyirmót SE Győr-Király SE 1-2

NK Nafta Lendva-Király SE 0-1

Veszprém FC USE-Király SE 0-1

Horváth Péter, vezetőedző, U10: - A szombati tornán nem teljesen azt láttam, amit a korábbi mérkőzéseinken, a gyerekek nem adták ki magukból a maximumot. Ez betudható a nagy melegnek, a fáradtságnak. Sok volt a panaszkodás, kicsit kevesebb a futás és a koncentráció. Ennek ellenére sok pozitívum volt ebben a napban is. Nagyon sok játékelem megjelenik, amiket gyakorlunk, tanulunk. Alkalmazzák a gyerekek a tanult szituációkat. Látom a fejlődést, jól néz ki a játékunk kívülről! Az U9-ből (Németh Ádám, Csergőffy Ákos) érkező játékosokkal nagyon elégedett vagyok. Jó teljesítményt nyújtottak és bátran, agresszívan játszottak a nagyobbak között.

Veszprémi FC USE-Király SE 0-1

ZTE FC-Király SE 3-1

NK Nafta Lendva-Király SE 0-7

Gyirmót SE Győr-Király SE 0-6

MTE 1904-Király SE 0-1

Török Richárd, vezetőedző, U9: - Az első meccsen rosszul kezdtünk, de megbeszéltük és később kijavítottuk hibákat. Örülök, hogy sok lehetőséget tudok adni a gyerekeknek, hogy megmutassák mire képesek. Jó ez a rendszer, amit csinálunk hetek óta, hogy felfelé áramoltatjuk a kimagasló játékosainkat, mert így mindenkinek lesz elég játékperc a lábában, ami később az előnyünkre válik.

MTE 190-Király SE 4-1

ZTE FC-Király SE 1-1