Hírek
vissza
2022/530

U9, U10, U11: rengeteget fejlődtek a gyerekek

U9, U10, U11: rengeteget fejlődtek a gyerekek

Vasárnap az U9-U10-U11-es korosztályokban az Illés Akadémián rendezték a Bozsik-tornák idei utolsó fordulóját, ahol a mieink a házigazda mellett a Lurkó UFC-vel, Haladás VSE-vel vagy a Kőszegi UFC-vel és a Sárvár FC-vel találkoztak. 

Török Richárd, vezetőedző, U9: - Nagyszerű szezont tudhatunk magunk mögött. A kezdeti nehézségeket, ami elsősorban a bátortalanságból eredt, sikeresen kinőttük. Örömteli, hogy csapatunk tehetséges játékosai egy korosztállyal feljebb is megálltak a helyüket a kevesebb lehetőséghez jutó gyerekek pedig éltek a több játékperccel. Büszkeséggel tölt el minket, hogy játékosaink teljesítményét a szombathelyi akadémián is figyelemmel kísérték. Ez bizonyítja, hogy remek és eredményes munka folyik tehetségközpontunkban. Tehát jó helyen vannak a gyerekek a Királyban.

Eredmények:

Illés Akadémia-Király SE 3-2

Haladás VSE-Király SE 1-1

Lurkó UFC-Király SE 5-10

Sárvár FC-Király SE 1-8

Horváth Péter, vezetőedző, U10: - Tetszett a gyerekek vasárnapi teljesítménye. Nagyon elégedett vagyok a hozzáállással, az egész éves fejlődéssel, a tornákon nyújtott teljesítményekkel. Ezúttal az eredmények nem teljesen tükrözik a mutatott játékunkat. A döntetlennél is sok helyzetünk volt, gólokkal is nyerhettünk volna, a koncentráció a kapu előtt viszont most hiányzott. A vereség ellenére, azon a találkozón is nagyot fociztak a fiúk. Elégedett vagyok velük, küzdöttek, többször is vezettek a mérkőzésen, szép gólokat lőttek, és nagyon tetszetős volt a mutatott játék. Összességében nagyon örülök annak, amit a pályán láttam. Mindenkinél nagy fejlődés látszik, javítják a megbeszélt hibákat, figyelnek a tanult elemekre, nagy erényeket csillogtatnak és élvezik a játékot. Ez nemcsak a mostani tornára, hanem az egész évre igaz. Büszkén zárom az évet ezzel a tornával, mert nagyon jó érzés látni, milyen teljesítményre lett képes a csapatom a pályán!

Eredmények:

Király SE-Illés Akadémia 3-4

Király SE-Lurkó UFC 11-0

Király SE-Kőszegi UFC 0-0

Király SE-Sárvár FC 5-3

Kiss Gábor, vezetőedző, U11: - Az időjárás nem volt a legjobb, kicsit megáztunk. Talán ennek köszönhető, hogy nagyon megilletődötten, álmosan kezdtünk. A torna második felére már magunkhoz tértünk, és tetszetős játékot mutattunk, ami gólokban is megmutatkozott. Nem játszottunk úgy, ahogy tudunk, s ezért maradt bennem egy kis hiányérzet. Összességében jól zártuk le a szezont, köszönöm a játékosoknak az egész éves hozzáállásukat, valamint a szülők folyamatos szurkolását! Egy csapat egy család, hajrá Király SE!

Eredmények:

Illés Akadémia-Király SE 5-1

Lurkó UFC-Király SE 4-2

Halaldás VSE-Király SE 0-7

Sárvár FC-Király SE 0-1

 

Kapcsolódó témák: U10-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
351234
36567891011
3712131415161718
3819202122232425
392627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek