Hírek
vissza
2022/426

U7/U8: sok ilyen torna kell a fejlődéshez

U7/U8: sok ilyen torna kell a fejlődéshez

A CREDOBUS Tehetségközpont volt a házigazdája legkisebb korosztályok számára tavasszal indul régiós Bozsik-fesztivál sorozat második fordulójának. A hatcsapatos tornán a kistigrisek a házigazda mellett az ETO FC Győrrel, a Gyirmót SE Győrrel, az Üstökös SE Győrrel és az Illés Akadémiával is összemérhették erejüket. 

 

 

Vámos Márk, vezetőedző, U7: - Két csapattal érkeztünk, így mindkét együttesem öt-öt nagyon jó iramú meccset játszhatott. A találkozók tizenkét percesek voltak, és folyamatosan zajlott a játék. Bő kerettel utaztunk, sokat cseréltünk, ezáltal szinte mindig friss játékosok voltak a pályán. Megfelelő mentalitással és végre az első pillanattól bátran játszottunk, az alapelveket már tudják és be is tartják a gyerekek. Hozzánk hasonlóan jó fizikumú és gyors, agresszív játékosok alkották az ellenfelek csapatait. Minden héten vagy legalább kéthetente ilyen szintű tornákra lenne szükségünk a gyerekek fejlődése érdekében. Jó volt újra részt venni egy regionális Bozsik-fesztiválon, minden stimmelt a szervezéssel, gördülékenyen mentek egymás után a meccsek. A mieink a torna végére fáradtan, de jókedvűen vették át a jól megérdemelt csokikat.

Koman Vladimir, vezetőedző, U8: - Mi egy csapattal mentünk Mosonmagyaróvárra, és a kicsikhez képest annyi változás volt az ellenfeleknél, hogy ebben a korosztályban a helyi CREDOBUS két csapatot indított, mellettük az ETO Akadémia, a Gyirmót és az Illés Akadémia voltak az ellenfeleink. Az első meccsen kicsit bealudtunk, de ahogyan belelendültük, már nem volt probléma, a gyerekek jól mentek, két akadémiát is sikerült magabiztosan legyőznünk. Jó úton járunk, ez a torna is kiváló tapasztalat volt a gyerekeknek.  

Kapcsolódó témák: Labdarúgó utánpótlás U-8

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
1812345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
222728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek