Hírek
vissza
2021/905

U19: két lépcső a huszonnyolcból

U19: két lépcső a huszonnyolcból

Reális eredmény az U17-eseknél a Győrszentistván ellen, sikerrel vett második lépcsőfok az U19-eseknél, ahol a Sopron volt az ellenfél. Két legidősebb korosztályunk vasárnap délelőtt a regionális bajnokság Észak-Nyugati csoportjának mérkőzéseit játszotta.  

MLSZ regionális U19-es bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-SC Sopron 6-1 (3-0).

Király SE: Biró B. - TAKÁCS K. (Horváth B. 61.p.), TÓTH K., SÁSDI D., Sisak (Bősze 46.p.) - RESETERITS - KOVÁCS A. (Németh B. 66.p.), Márfy (Balázs B. 61.p.), VIGH, Szakály (Szmolek 46.p.) - BARANYAI K. (Skrapits 76.p.). Edző: Kovács Zsolt. 

Gólszerzőink: Baranyai (3), Vigh, Kovács A., Reseterits. 

Kovács Zsolt: - A jó erőkből álló Sopron csapata látogatott hozzánk, és minden okunk megvolt, hogy revansot vegyünk a felkészülési mérkőzésen elszenvedett vereségünk miatt is. Ennek tükrében a srácok nagyon jól álltak a mérkőzéshez, remek első félidőt produkáltak. A mérkőzés komoly forduló pontja volt, hogy az ellenfél lesgólja után szinte az ellentámadásból Vigh találatával megszereztük a vezetést. A Sopron mindent megtett az egyenlítés érdekében, ezáltal nagy területek nyíltak meg előttünk, kontráink veszélyesek voltak, amelyek közül előbb Baranyai, majd Kovács A. is értékesített egyet. A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. Kovács A. remek egyéni teljesítménye után Baranyai talált be másodszor. 4-0 állás után volt egy 10 perces hullámvölgyünk, ekkor a Sopron szépíteni is tudott. Azonban cserék újból felrázták a csapatot, és nem ráülve az eredményre újabb gólokat szereztünk. Előbb Baranyai mesterhármast elérve, majd az egész mérkőzésen agilisan játszó Reseterits tette fel az i-re a pontot. Büszke vagyok a csapatomra, hogy 10 percet leszámítva végig uralva a mérkőzést, megérdemelt győzelmet arattunk. Nagy sikert értünk el, de ezt is helyén kell kezelni, ez még csak a második lépcsőfok volt a 28-ból. 

MLSZ regionális U17-es bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Győrszentiván SE 1-3 (0-2).

Király SE: Karcsics - Majtényi (Tasnádi), Tóth M., Mosonyi, Németh B. (Vámos) - Bráder, Kiss R. (Molnár K.) - Nagy Á., Kovács D. (Kálmán), Naisz (Soós) - Spanyó (Teklits). Edző: Balogh István.  

Gólszerzőnk: Bráder. 

Balogh István: - Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben nem játszottunk jól, nem tudtunk veszélyes kontrákat vezetni, sokszor beszorultunk a kapunk elé, és sok egyéni hibát is vétettünk. A második játékrész már rendben volt, bár sajnos ekkor is sokszor belehibáztunk a játékba, amit góllal büntettek a vendégek. Öröm, hogy 0-3 után is szépíteni tudtunk, és ebben az időszakban több nagy gólhelyzetet is sikerült kialakítanunk. A második félidő nagy részében fölényben játszottunk, de sajnos kihagytuk a helyzeteinket. További pozitívum, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, és a kispadról beszállók is megállták a helyüket. Összességében reális eredmény született, a győriek megérdemelten nyertek!.

Kapcsolódó témák: U19-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek