Hírek
vissza
2021/1003

U17, U19: négy pont a Csorna ellen

U17, U19: négy pont a Csorna ellen

U17-es csapatunk gólzáporos győzelmet aratott a Csorna ellen a regionális bajnokságban, U19-eseinknek ezúttal nem sikerült betalálniuk, így meg kellett elégedniük a döntetlennel. 

MLSZ regionális U17-es bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Csornai SE 9-1 (6-0).

Király SE: Karcsics (Horváth B. a 68. p.) - Sós, Tóth M., Karvalics (Kálmán a 46. p.), Naisz (Teklits a 68. p.) - Kiss L., Bráder (Spanyaó a 68. p.) - Kovács Á. (Molnár K. a 68. p.), Kovács D., Baranyai (Tasnádi a 68. p.) - Ligeti (Mosonyi a 46. p.). Edző: Balogh István.


Gólszerzőink: Bráder (2), Baranyai (2), Kovács D., Naisz, Mosonyi, Kovács Á., Tóth M.

Kiállítva: Kovács D. a 44. percben.

Balogh István, vezetőedző: - A tabellán mögöttünk álló Csorna ellen győzelmet vártam, ami végül könnyebben sikerült, mint gondoltam. Vendégeink csak tíz játékost tudtak nevezni a meccsre, emberelőnyünket hamar gólra válthattuk volna, de 6. percben büntetőt hibáztunk. Ezen kívül is temérdek ziccert hagytunk ki, de így is hat gólos előnybe kerültünk a szünetig. A félidő vég előtt egy hatalmas fegyelmezetlenség után mi is tíz emberre fogyatkoztunk. Fölényünk egyenlő létszámban is megmaradt, három gólt tíz emberrel is tudtunk szerezni. Azt gondolom, csapatunk akkor is magabiztosan nyert volna, ha végig egyenlő létszámban mérkőzünk. Bár nem sikerült végig koncentráltnak maradnunk, elég sok volt a pontatlanság, sok helyzetet ki is hagytunk, de azért így is jár a gratuláció az egész csapatnak. Pénteken győzni megyünk Pápára is!

MLSZ regionális U19-es bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Csornai SE 0-0.

Király SE: Biró - Takács K. (Horváth B. a 72. p.), BŐSZE, Sásdi, SISAK - RESETERITS - Fábián (Baranyai az 57. p.), Márfy (Skrapits a 84. p.), Vigh, NYÁRI Gy. - Kovács A. Edző: Kovács Zsolt. 

Kovács Zsolt, vezetőedző: - Sok időnk nem volt a panaszkodni a múlt heti vereség után, hiszen a bajnokságban eddig pontot sem vesztett csornai csapat érkezett hozzánk. Nem kezdtük jól a mérkőzést, sok technikai hibával játszottunk. Szinte végig mi irányítottuk a találkozót, folyamatosan egyre jobban kerültünk az ellenfelünk felé, de az ellenfél huszasánál rendre rossz döntéseket hoztunk. A második félidőben korán emberelőnybe kerültünk, onnantól kezdve egykapuztunk, a mi térfelünkön alig volt a labda, de sajnos csak lesgólig jutottunk a végig szervezetten futballozó ellenféllel szemben. A bajnokságból elment hat találkozó, negyedik mérkőzésünkön nem kaptunk gólt, ami pozitívum. Azonban az elmúlt két meccsen csak egyszer találtunk be, amin mindenképpen változtatnunk kell, ha komolyabb célokat dédelgetünk. Szeretném kiemelni, hogy Reseterits Bálint és Baranyai Kevin szombaton 15 és 20 km futás után vállalták a mérkőzést, ami kiemelkedő sportteljesítmény mindkettőjük részéről. Valamint a héten edzésen sérülést szenvedett Németh Botinak mielőbbi jobbulást kívánunk, reméljük minél előbb köztünk leszel Boti! 

Kapcsolódó témák: U17-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek