Hírek
vissza
2021/911

U17, U19: idegenbeli győzelmek

U17, U19: idegenbeli győzelmek

U17-es és U19-es csapatunk is idegenben gyűjtötte be a három pontot a regionális bajnokság Észak-nyugati-csoportjában. A ponvadászat harmadik játéknapján Kovács Zsolt tanítványai Sárváron lőttek négy gólt, míg Balogh István fiai a MITE pályáján ötöt. 

MLSZ regionális U19-es bajnokság, Észak-Nyugat: Sárvár FC-Király SE  0-4 (0-1).

Király SE: BIRÓ - Takács (Rátkai 70.p.), SÁSDI, BŐSZE, SISAK - VÍGH - SZMOLEK (Németh B. 70.p.), Márfy (Balázs B. 78.p.), Nyári (Márk L. 55.p.), Kovács A. (SZAKÁLY 55.p.) - BARANYAI (Horváth D. 78.p.). Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Baranyai (2), Szmolek, Szakály.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - A Sárvár kontrákra rendezkedve be teljesen visszaállt saját térfelére. Az első félidőben sajnos lassan és sok technikai hibával játszottunk. Rengeteg pontrúgást harcoltunk ki, de ezekből sem tudtunk komoly gólszerzési lehetőséget kialakítani. A remek formában lévő Baranyai szemfüles góljával azonban mégis sikerült megszereznünk a vezetést. A második félidő felénél egy Sisak-Szakály összjáték után Baranyai érkezett és duplázta meg csapata és saját góljai számát. Öt percen belül Baranyai előkészítésben is jeleskedett, átadásából Szmolek döntötte el a mérkőzést. Végül a padról jól beszálló Szakály góljával alakult ki a 4-0-ás végeredmény. Nem játszottunk jól, ennek ellenére végig irányítva, kézben tartottuk a mérkőzést egy  szervezetten futballozó csapat ellen. Örülök, hogy második félidőben a Sárvár kontrajátékára is sokkal jobban tudtunk reagálni. Rengeteg munka van még előttünk, ennél sokkal több kell, ha sikeresek akarunk maradni.

MLSZ regionális U17-es bajnokság, Észak-Nyugat: MITE-Király SE 3-5 (1-1). 

Király: Karcsics (Tanai a 46. p.) - Majtényi, Kiss R., Sós, Zsirai-Kiss (Vámos a 35. p.) - Molnár (Teklits a 61. p.), Tóth M., Naisz N.- Tasnádi, Ligeti (Kovács D. a 61. p.), Bráder. Edző: Balogh István.    

Gólszerzőink: Tasnádi (2), Tóth M (2), Bráder.

Balogh István, vezetőedző: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, Bráder Bence góljával már az 5.percben vezetést szereztünk. A gól után lendületben maradtunk, sok helyzetet sikerült kialakítani, de elképesztő ziccereket hagytunk ki, ami megbosszulta magát. A félidő végén egy gyönyörű kontrából, váratlanul egyenlítettek a hazaiak. A második félidőt is remekül indítottuk, fölénybe kerültünk, és sikerült két gólt is szereznünk. Sajnos, 3-1-nél újabb két hatalmas helyzetet hagytunk kihasználatlanul, pedig ezzel lezárhattuk volna a meccset. Ehelyett feljöttek a hazaiak, és megérdemelten egalizálták az eredményt. A hajrát azonban mi bírtuk jobban, nyomás alá helyeztük a fáradó MITE-t, és két remekbe szabott Tóth Milán-góllal megnyertük a mérkőzést. Változatos, jó meccset sikerült hoznunk, úgy érzem teljesen megérdemelten. Külön öröm, hogy hosszú sérülés után újra köztünk volt Ligeti Levi, aki jó teljesítménnyel és gólpasszal vetette észre magát.

Kapcsolódó témák: U19-es csapatunk
Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
3512345
366789101112
3713141516171819
3820212223242526
3927282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek