2022/827

U17, U16: egy-egy győzelem és vereség a nyitányon

Győzelemmel kezdett U16-os csapatunk az MLSZ Regionális Kiemelt Bajnokság Nyugati-csoportjában a II. Kerület UFC otthonában. Ugyanitt U17-eseink vereséggel nyitottak, U14-es brigádunk pedig a Mosonmagyaróváron a CREDOBUS Tehetségközpont ellen maradt alul szombaton, ez utóbbi még felkészülési találkozó volt.

MLSZ Regionális U17-es Kiemelt Bajnokság, Nyugat: II. Kerület UFC-Király SE 4-0 (3-0).

Király SE: Kovács Ár. - Fliegler, Vass, Balikó, Horváth Ba. (Mosonyi a 80. p.) - Horváth Do., Szabó B., Vilics (Nagy Á. a 60. p.), Kovács Áb. (Katona a 46. p.) -  Laczó (Spanyó a 75. p.), Baranyai N. Edző: Gombás Péter.

Gombás Péter, vezetőedző: - Az első harminc percben a hazai csapat kihasználta a védekezési hibáinkat, ezzel gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzést. Ami rosszul működhet egy mérkőzésen, az ma rosszul is működött. Minden félévben van egy ilyen mérkőzésünk, ezen most hamar túlestünk. Most sírunk, de hétfőn bele állunk a melóba, mert hétvégén új mérkőzés vár ránk, új esélyekkel!

MLSZ Regionális U16-os Kiemelt Bajnokság, Nyugat: II.Kerület UFC-Király SE 0-3 (0-1).

Király SE: Varju - Wilhelm, Mayer, Tóth, Czingráber - Bodor, Gergely (Kardos a 75. p.) Deutsch (Gombás Botond a 80. p.) - Gombás Bence, László D. (Taschler a 82. p.) , Gombás M. Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzők: Gombás M. (2), László D.

Windisch Csaba, vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, határozottak voltunk védekezésben-támadásban egyaránt, hamar megszereztük a vezetést. Ezt követően is több nagy helyzetünk volt, de sajnos kimaradtak, és ezzel megnehezítettük a saját dolgunk, megtört a lendületünk. A második félidő elején főleg mezőnyjáték folyt, majd ezt követően sikerült ismét az ellenfelünk fölé kerekedni, helyzeteket kialakítani, és gólokat szerezni. Gratulálok a csapatnak!

U14-es edzőmérkőzés: CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Király SE U14 7-0 (4-0).

Schimmer Szabolcs, vezetőedző: - Az első tíz percben kivégeztük saját magunkat, rengeteg egyéni hibát vétettünk védekezésben, amiket az ellenfél könyörtelenül kihasznált és gyorsan három gólos előnyre tett szert. Ezután jóval stabilabban sikerült játszanunk, és komoly helyzeteink voltak a szépítésre, de valamennyit elpuskáztuk. Sokat kell javulnunk minden téren! Az eredmény túlzó, de abszolút megérdemelt hazai győzelem született!