2022/505

U17: dicséretes teljesítménnyel

Nagyszerűen helytállt, de a bajnoki cím várományosának minimális különbségű győzelmét nem sikerült megakadályoznia U17-es együttesünknek a regionális bajnokság Észak-nyugati csoportjában rendezett hétközi találkozón.

MLSZ regionális U17-es bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Veszprém Foci Centrum USE 2-3 (0-2).

Király SE: Szlámer (Horváth Bá. a 64. p.) - Greffer (Naisz a 46. p.), Fliegler, Vass, Horváth Ba. - Tóth M.(Karvalics a 46. p.), Kiss R. (Németh Á. a 64. p.) - Bráder (Katona a 46. p.), Ligeti, Vilics (Szabó B. a 46. p.) - Baranyai. Edző: Balogh István.

Gólszerzőink: Baranyai, Fliegler.

Balogh István: - A hétközi fordulóban a bajnoki cím várományosa, a Veszprémi FC USE vizitált a Király Sportlétesítményben. Vendégeink játékerejéről mindent elmond, hogy két kivétellel minden meccsüket megnyerték, ezeken átlagban több mint hét gólt szereztek. Mi ezen a bajnokin egy U16-U17-es vegyes csapattal álltunk ki, és bár soha nem játszottunk még ilyen felállásban, remekül helytálltunk. A meccsen végig a vendégek domináltak, igazi támadójátékot nem tudtunk produkálni, két lehetőségünket viszont sikerült gólra váltani. Pazar helyzetkihasználásunknak, kiváló kapus teljesítményünknek, és hősies védekezésünknek köszönhetően, a 80. percben még döntetlenre álltunk, közel voltunk a pontszerzéshez. Ekkor azonban a Veszprémiek 26 mérkőzésen 63 gólt szerző csatára megvillant, és egy gyönyörű találattal eldöntötte a mérkőzést. Összességében a vendégek megérdemelték a győzelmet, ha nincsenek kapusaink hatalmas bravúrjai, már előbb eldőlt volna a mérkőzés. A mieink is elismerést érdemelnek, mindent kiadtak magukból, hozzáállásuk példamutató volt, ennyivel azonban jobb volt az ellenfél, gratulálunk nekik!