2021/508

MU16: harcban a bajnoki címért

Fontos mérkőzést nyert meg U16-os csapatunk pénteken este a megyei bajnokság Déli-csoportjában, ahol egy fordulóval a vége előtt azonos pontszámmal a második helyen áll a listavezető Szombathelyi Haladás mögött.

U16-os megyei bajnokság, Déli-csoport: Vép VSE-Király SE 0-2 (0-0).

Király SE: Karcsics D. - Majtényi Zs., Czenki M., Mosonyi M., Németh B. (Vámos Á. az 58. p.) - Tóth M., Vilics M. (Nagy Á. a 46. p.), Bráder B. - Zsirai B. (Naisz N. a 46. p.), Harangozó K. (Teklits V. a 74. p.), LIGETI L. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőink: Bráder B., Ligeti L.

Németh Bálint, vezetőedző: - Elsősorban szeretnék gratulálni az ellenfél csapatának, akik nagyon megnehezítették a dolgunkat, remekül megszervezték a védekezésüket és volt veszély a kontráikban is. Számomra pozitívum, hogy a védekezésünk stabil maradt, nem kaptunk gólt, elől pedig az egyéniségek döntöttek, bár Ligeti és Bráder is csak a sokadik lehetőségét váltotta gólra. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, továbbra is harcba vannak a bajnoki címért!