2022/416

U16: újra a helyes úton

Két gyengébben sikerült találkozó után újra rátalált a helyes útra U16-os csapatunk, amely a regionális bajnokság szombati, szekszárdi mérkőzésén 0-1-ről fordított, majd emberhátrányban is megőrizte egygólos előnyét.

MLSZ U16-os regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Szekszárdi UFC-Király SE 1-2 (1-0).

Király SE: Ady - Fliegler, Kovács Á., Karvalics, Horváth D. - Nagy Á., Szabó B., Katona R., Horváth Ba. (Spanyó a 85. p.)- Baranyai N., Vilics. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Baranyai N., Karvalics.

Kiállítva: Baranyai N.

Gombás Péter, vezetőedző: - Két gyengébben sikerült mérkőzés után érkeztünk Szekszárdra. Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, többször a hazai védelem mögé kerültünk, de a befejezéseink pontatlanok voltak. A félidő vége előtt egy kontra után a hazaiak kerültek előnybe. A második félidőt is jól kezdtük, egy szép átlövés után sikerült egyenlítenünk. A gól után is fölényben játszottunk, de egy jogos kiállítás után emberhátrányba kerültünk. A csapat erejét jelzi, hogy ennek ellenére is sikerült megfordítani a mérkőzést, méghozzá úgy, hogy a hazaiak minőségi helyzetet nem tudtak kialakítani. Rátaláltunk újra a helyes útra, ma már úgy néztünk ki, ahogyan kell. Gratulálok a csapatnak!