2021/327

MU16: győzelem Szarvaskenden

A Szarvaskend otthonában aratott győzelmet U16-os csapatunk a Vas megyei bajnokság Déli-csoportjának pénteki mérkőzésén.

Megyei U16-os bajnokság, Déli-csoport: Szarvaskend SE-Király SE 1-3 (0-2).

Király SE: KARCSICS (Zsömbölygei a 67.p.) - Majtényi (Kálmán a 46.p.), TÓTH M., CZENKI, Mosonyi - Molnár K. Nagy Á. - Tasnádi (Janó a 46.p.), Vilics, Zsirai-Kiss (Németh B. a 46.p.) - Harangozó. Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Vilics, Nagy Á., Harangozó.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - A szarvaskendi pályán nem egyszerű játszani, sajnos a hazaik jobban is alkalmazkodtak hozzá. A meccs nagy részében állt a játék, nem volt egyszerű 90 perc a kispadon sem. Öröm az ürömben, hogy a mi játékosaink nincsen hozzá szokva az ilyen pályákhoz, de ezen is meg kell tanulni játszani, úgyhogy pont ezért is jók ezek a mérkőzések, a gyerekek fejlődését szolgálják. Pozitívum, hogy az eddig kevesebbet játszó játékosaink is meccsterhelést kaptak, és természetesen a győzelemhez is gratulálok a srácoknak - de ennél sokkal többet kell visszaadni egy mérkőzésen, ha valamit el szeretnénk érni!