2021/1003

U15, U16: iksz itthon, fájó vereség Siófokon

Döntetlen itthon a CREDOBUS Tehetségközpont ellen, szoros mérkőzésen vereség Siófokon, ez volt U15-ös és U16-os csapatunk hétvégi mérlege a bajnokságban.

MLSZ regionális U16-os kiemelt bajnokság, Nyugat: Király SE-CREDOBUS Tehetségközpont 2-2 (1-0).

Király SE: Horváth B. - Fliegler, Karvalics, Vass, Horváth D. - Szabó B. (Zsirai-Kiss a 83. p.) - Katona, Király (Baranyai a 46. p.), Nagy Á. (Kovács Á. a 46. p.), Vilics - Laczó (Greffer a 60. p.). Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Szabó B. a 22., Karvalics a a 83. percben.

Gombás Péter, vezetőedző: - Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán. Egy hosszú indítás után Szabó Bálint szerzett vezetést. Ezt követően a vendégek játszottak fölényben, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A második játékrészben büntetőből egyenlítettek a vendégek, majd egy szép kapáslövéssel a vezetést is megszerezték. A találat után nagy rohanás kezdődött, mindkét csapat alakított ki helyzeteket. A mérkőzés vége előtt tizenegyesből sikerült kiegyenlítenünk. A hajrában mindkét csapat megszerezhette volna a győztes találatot, de a helyzeteket egyik sem tudta  gólra váltani. Egy jó iramú mérkőzésen igazságos döntetlen született. Nem volt szép játék, de annak örülök, hogy egy fizikálisan erősebb csapat ellen is helytálltunk.

MLSZ regionális U15-ös kiemelt bajnokság, Nyugat: Siófoki Bányász SE-Király SE 2-1 (1-0).

Király SE: Varju - Gombás B., Breznovits, Kiss L. (Gáspár a 71. p.), Wilhelm - Gergely (Deutsch Á. az 54. p.), Mayer - Bodor, Baumgartner, László D. - Gombás M.  Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőnk: Deutsch Á. a 79. percben.

Windisch Csaba, vezetőedző: - Az első félidőbeni domináltunk, de nem voltunk elég határozottak, így nem sikerült gólt szereznünk. Viszont az ellenfelünk, amikor második alkalommal járt a térfelünkön, betalált. A második félidőben még nagyobb nyomást helyeztünk a hazaiakra, meg is voltak a lehetőségeink, amelyekből azonban csak egyet sikerült gólra váltanunk. Sajnos, a végén jött a második hazai találat, így nagyon fájó vereséget szenvedtünk.