Hírek
vissza
2021/403

U15, U14: az erős ZTE vendégei voltunk

U15, U14: az erős ZTE vendégei voltunk

U15-ös együttesünk nagyszerűen tartotta magát a bajnokesélyes ZTE vendégeként, a pályán minimalizálni tudtuk a két csapat közötti különbséget, sajnos ez most pontszerzésben nem mutatkozott meg. A regionális bajnokság párban másik mérkőzésén U14-eseink hatvan percig jól álltak, a hajrában azonban egy sajnálatos sérülés és egy egyéni hiba után a listavezető Zalaegerszeg bebiztosította győzelmét. 

U15-ös regionális bajnokság, Észak-Nyugat: ZTE FC-Király SE 1-0 (1-0).

Király SE: TANAI - Greffer (Mosonyi a 70.p.), FLIEGLER, VASS, Horváth D. (Kálmán a 70.p.) - KOVÁCS Á. - Szalai (Nagy Á. a 50.p.), SZABÓ B., RADÓ, KATONA - Laczó (Vilics az 50.p.). Edző: Kovács Zsolt. 

Kiállítva: Radó a 73. percben. 

Kovács Zsolt, vezetőedző: - A bajnokság legerősebb csapatának otthonában léptünk pályára, és a mérkőzés nagy részében a pályán minimalizálni tudtuk a különbséget a bajnokságban kétszer annyi pontot szerző ZTE ellen. Rosszul kezdtük a mérkőzést, kicsit túlságosan is tiszteltük az ellenfelünket, amit egy ilyen kaliberű csapat könyörtelenül ki is használt. A találkozó nagy részében a ZTE csapata dominált, irányította a mérkőzést, de a helyzetekben annyira nem mutatkozott meg, ellentámadásainkban voltak veszélyek, sőt 1-0 állásnál tizenegyest is hibáztunk. Az első félidő végén tudtak többször mögénk kerülni, szerencsére azt az időszakot átvészeltük. A második félidőben sem változott a helyzet, az ellenfél nyomott, mi meg próbáltunk kontrákból veszélyeztetni. Az utolsó tíz percre emberhátrányba is kerültünk, ekkor is próbáltunk mindent megtenni, de ez elsősorban csak a védekezésre volt márcsak elég. László Dávid és Kaj András edzőkollégáimnak szívből kívánom nyerjék a bajnokságot, míg az U14 mérkőzésen sérülést szenvedett Gombás Máténak mielőbbi jobbulást kívánunk!

U14-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: ZTE FC-Király SE 5-1 (1-0).

Király SE: Varju (Guzmics az 55. p.) - Hirsch-Nagy, Béry (Gáspár a 63. p.), Baumgartner, Wilhelm - Gergely B. (Kiss L. a 68. p.), Bodor Á. - Gombás B., Mayer M., Gombás M. (Deutsch Á. az 55. p.) - Breznovits. Edző: Hujber Bálint. 

Gólszerzőnk: Mayer M. 

Hujber Bálint, vezetőedző: - Egy teljesen nyíltsisakos küzdelmet vártam a szombati találkozótól. Egész héten eszerint is készültünk. Az eddigi meccseinken jobbára a védekezésre koncentráltunk, de most külön kértem a srácoktól, hogy bátran és támadólag kezdjük a mérkőzést. Meg is voltak a lehetőségeink, de sajnos 1-2 méterről sem tudtunk betalálni. A vezetést mégis a hazaiak szerezték meg. Fordulás után már a második percben sikerült az egyenlítés, ez felrázta csapatot. Sajnos, ez a lökés nem tartott sokáig, egy óriási egyéni hiba után ismét hazai oldalon volt az előny. A mérkőzés krónikájához hozzá tartozik, hogy egy súlyos sérülés miatt csapatkapitányunkat le kellett cserélni, mint utólag kiderült, Gombás Máténak a kulcscsontja törött el. Bosszantó, hogy az esetnél még csak szabadrúgást sem kaptunk. Ez teljesen kizökkentette a csapatot, mentálisan szétestünk, és buta, elkerülhető gólokat kaptunk. Hatvan percig egyenrangú ellenfeli voltunk a bajnokságot vezető zalaiaknak, az utolsó húsz percben viszont már az ő akaratuk érvényesült. 

Kapcsolódó témák: U15-ös csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek