2022/424

U15: jó felfogásban és eredményesen

Jól felfogásban futballozott U15-ös csapatunk, aminek három pont lett a jutalma a Soroksár elleni bajnokin, U14-eseink kikaptak ugyan a jobb játékerőt képviselő ZTE-től, de több, a korosztálynál fiatalabb játékosunk is nagyszerűen helytállt a kezdőcsapatban.

MLSZ U15-ös kiemelt regionális bajnokság, Nyugat: Király SE-Soroksár SC 2-1 (0-1).

Király SE: Varju - Wilhelm, Breznovits, Tóth, Taschler - Bodor, Mayer, Gergely (Deutsch Á. a 71. p.) - Gombás B. (Kiss L. a 79. p.), László D. (Gáspár a 76. p.), Gombás M. Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőink: Gombás M. Mayer M.

Windisch Csaba: - Jól kezdtük a mérkőzést, a mi akaratunk érvényesült, helyzeteket is sikerült kialakítani, a félidő közepén azonban az ellenfél egy hibánkat kihasználva mégis meg tudta szerezni a vezetést. Ez nem törte meg a csapatot, a második félidő elején - rövid időn belül - megfordítottuk az állást. Ezt követően is támadásban maradtunk, próbáltuk növeli előnyünket, megvoltak hozzá a lehetőségeink, de az eredmény már nem változott. Jó felfogásban játszottunk, megérdemelt győzelmet arattunk.

MLSZ országos U14-es bajnokság, alap-csoport, Nyugat: Király SE-ZTE FC 0-2 (0-1).

Király SE: Bakucz M. - Mészáros B. (Hegyi D. a 41. p.), Nyári D., Kovács B. Kolompár Z. (Károly K. a 41. p.) -  Bakucz D., Iváncsics B., Polgár Zs. - Kósa B. (Gombás B. a 41. p.) Sodics T. (Samu D. a 60. p.) Puporka A. Edző: Németh Bálint.

Németh Bálint: - Pozitívum, hogy négy, a korsztálynál fiatalabb játékossal a kezdőben tudtunk helytállni egy jobb játékerőt képviselő Zalaegerszeg ellen, ami azt mutatja, hogy vannak tehetségeink, és kollégáim remek munkát végeznek velük. Bakucz Mirkó kapus teljesítményét külön szeretném kiemelni, illetve nagyon örülök Hegyi Dominik visszatérésének is, ő novemberben játszott utoljára bajnoki mérkőzést. Végül, sok sikert kívánok László Dávid barátomnak és csapatának!