Hírek
vissza
2022/1008

U15: elvettük a Kaposvár veretlenségét

U15: elvettük a Kaposvár veretlenségét

Az első hat fordulóban veretlen Kaposvár ellen aratott magabiztos győzelmet U15-ös csapatunk a bajnokság szombati játéknapját, U14-es együttesünk ki-ki mérkőzést vívott a nálunk jobb játékerőt képviselő CREDOBUS Mosonmagyaróvárral, sajnos, ezúttal ez nem volt elég a pontszerzéshez.

 

 

MLSZ Regionális U15-ös Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 7. forduló: Király SE-Kaposvári Rákóczi BFLA 5-1 (3-0).

Király SE: Bakucz M. - KULCSÁR, NYÁRI, KOVÁCS B., Szász - BAKUCZ D., GOMBÁS B., IVÁNCSICS - Sodics (Szabó B. az 59.p.), TÁNCSICS (Sinkó a 75.p.), Hegyi (Károly K. az  59.p.). Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Bakucz D. (2), Iváncsics, Tancsics, Szász F.

Kovács Zsolt: - Az eddig veretlen Kaposvár csapata érkezett hozzánk szombat kora délután. Igazi felmérő volt ez csapatunk számára. A félév eddigi legjobb félidejét produkálták a srácok. Jó helyeken és sok labdát szereztünk, azokból jól mentünk be mélységbe. A jó játék gólokkal is párosult. Félidőben 3-0-ás félidővel vonultunk az öltözőbe. A második félidő elejét az ellenfél csapata nagyon megnyomta, játékuk is feljavult. Ebben a periódusban, sajnos, a mi játékunk visszaesett. Sőt, úgymond a semmiből egy távoli lövésből szépíteni is tudtak. A gól egy kicsit felrázta a csapatot, az utolsó tíz percben ismét átvettük az irányítást, és két pontrúgás után gólokat is szereztünk. Egy komoly fegyvertény hajtottunk végre, komoly skalpot szereztünk egy erős csapat ellen. Büszke vagyok a srácokra, hiszen az eddig veretlen csapatot sikerült két vállra fektetni, amely a meccsünket megelőzően hat forduló alatt kapott összesen öt gólt a bajnokságban. Gratulálok Szabó Bálintnak, aki érett játékkal mutatkozott be a nagyok között.

MLSZ Országos U14-es Bajnokság, Alap-csoport, Nyugat, 6. forduló: CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Király SE 2-0 (1-0).

Király SE: BORHY ZS. - KOVÁCS B., TURCZI D., SOMFALVI Á., TANAI F. (HARANGOZÓ M. a 61.p) - MÉSZÁROS B., KOLOMPÁR Z. - KARVALICS B. (NÉMETH H. a 52.p), NAGY Á. (MARIAN R. a 41.p), KÓSA B. (SODICS M. a 41.p) - PUPORKA A. Edző: Schimmer Sazbolcs.

Schimmer Sazbolcs: - Végig nagy koncentrációval, alázatosan játszottunk. Egy nálunk egyelőre magasabban jegyzett csapat ellen tudtunk ki-ki mérkőzést játszani, akiktől nyáron nagy verést kaptunk felkészülési mérkőzésen. Apróságokon múlik, hogy ez a teljesítmény számszerű eredményben is megmutatkozzon. A mai teljesítmény arra jogosít fel minket, hogy még alázatosabban végezzük a dolgunkat a hétköznapokban!

Kapcsolódó témák: U15-ös csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
051234
06567891011
0712131415161718
0819202122232425
0926272829
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek