2021/1212

U15: bepótolt rangadók

Két korábban elmaradt bajnokiját is pótolta a héten U15-ös együttesünk. Csütörtökön a listavezető székesfehérvári Főnix Gold FC otthonában nem sikerült pontot szereznünk, szombaton viszont a városi rangadón biztosan győztük le a tabellán harmadik Szombathelyi Haladást. Jövő héten még egy elhalasztott meccs, a Lurkó UFC elleni találkozó vár Windisch Csaba tanítványaira.

MLSZ regionális U15-ös kiemelt bajnokság, Nyugat: Főnix Gold FC-Király SE 4-1 (2-1).

Király SE: Varju (Guzmics a 68. p.) - Gombás B., Breznovits, Tóth B., Szász - Mayer M., Bodor - László D., Laczó P., Gombás M. - Gáspár (Deutsch Á. az 58. p.) Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőnk: Laczó P.

Windisch Csaba: - Az utóbbi hetek kaotikus időszaka tükröződött a csapat teljesítményén. Szeretném kiemelni Szász Félixet, aki 2008-as születésűként, bátor, jó teljesítményt nyújtott.

MLSZ regionális U15-ös kiemelt bajnokság, Nyugat: Király SE-Szombathelyi Haladás VSE 3-0 (1-0).

Király SE: Varju - Gombás B. (Szász a 78. p.), Breznovits, Tóth B., Baumgartner - Mayer M., Bodor - László D. (Gáspár a 68. p.), Wilhelm, Gombás M. - Deutsch Á. (Kardos a 78. p.) Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőink: Gombás M. (2), Gombás B.

Windisch Csaba: - A fiúk fegyelmezetten, elszántan játszottak a bajnokság egyik legjobb csapata ellen. Nagy szüksége volt együttesünk lelkének erre a jó eredményre.