2021/1106

U14-U16: háromból kettő

Az U15-ös és az U16-os csapatunk is nyerni tudott a bajnokság szombati játéknapján, U14-eseinknek ezúttal nem sikerült a pontszerzés.

MLSZ regionális U16-os kiemelt bajnokság, Nyugat: Király SE-Budai FC 3-2 (1-0).

Király SE: Horváth Bá. - Fliegler, Karvalics, Vass D. (Spanyó a 82. p.), Horváth D. - Horváth Ba. (Király K. a 69. p.), Katona, Szabó B. (Laczó az 58. p.) - Kovács Á. (Vilics az 58. p.), Baranyai, Nagy Á. (Greffer a 69. p.) Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Szabó B., Vilics, Karvalics.

Gombás Péter: - Az első félidőben domináltunk, a mi akaratunk érvényesült. Több szép támadást vezettünk, amelyekből egyszer be is találtunk.. Szünet után megfordult a játék képe, a vendégcsapat nem érdemtelenül fordította meg az eredményt. A második kapott gól után sikerült váltanunk, egy szép átlövés után egyenlítettünk, majd az utolsó percben egy szabadrúgás után Karvalics fejes góljával eldöntöttük a mérkőzést. Az első félidő jól sikerült, a második első fele gyengére, de a hajrában tudunk újra magunkra találni. Örülök, hogy a padról érkező játékosok rendszeresen jó teljesítményt nyújtanak, döntően befolyásolják a mérkőzés végkimenetelét.

MLSZ regionális U15-ös kiemelt bajnokság, Nyugat: LUA Baja-Király SE 1-3 (1-2).

Király SE: Varju - GOMBÁS B., TÓTH B., Breznovits, Wilhelm - Gergely (Gáspár a 74. p.), Mayer M. - BODOR, Baumgartner, László D. (DEUTSCH Á. a 62. p.) - GOMBÁS M. (Kardos a 77. p). Megbízott edző: Hujber Bálint.

Gólszerzőink: Gombás B. (2), Gombás M.

Hujber Bálint: - A megszokottnál kissé rövidebb pályán játszottunk, a letámadásunknak köszönhetően magasan az ellenfél kapuja előtt tudunk labdát szerezni. Így eléggé beszorult a vendéglátónk, nem sikerültek a mélységi felpasszok, átlövési kísérleteinket hamar blokkolták. Egy gyors kontratámadásnak köszönhetően a bajaiak szereztek vezetést. Különösebben nem zavarta meg a csapatot, két jól sikerült pontrúgás után megfordítottuk az állást, így előnnyel fordulhattunk. A második félidőben visszább álltunk, hagytuk kibontakozni a hazai csapatot. A számításunk bejött, több terület nyílt mögöttük. A lehetőségeinkből sikerült egyet még értékesítenünk, így érdemben le is zártuk a mérkőzést. A második játékrészben mutatott érett játéknak is köszönhetően megérdemelten hoztuk el a három pontot.

MLSZ országos U14-es bajnokság, alap csoport, Nyugat: Budafoki LC-Király SE 4-1 (1-0.)

Király SE: Tóth G. - Kulcsár G. (Szakály B. az 50. p.), Bakucz D., Gombás B., Károly K. - Kovács B., Polgár Zs., Puporka A. - Tancsics D. (Samu D. a 60. p.) Sodics T., Hegyi D. (Mészáros B. a 30. p.). Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőnk: Sodics T.

Németh Bálint: - Jó teljesítményt nyújtott Mészáros Barnabás és Bakucz Dominik.