2021/1016

U14-U16: egy győzelem, két vereség

U14-es és U15-ös csapatunk vereséget szenvedett, míg U16-osaink begyűjtötték mindhárom pontot a regionális bajnokság szombati mérkőzésein.

MLSZ országos U14-es bajnokság, alap csoport, Nyugat: ZTE FC-Király SE 5-0 (2-0).

Király SE: Tóth G. - SZAKÁLY B., Nyári D. (Kulcsár G. a 41. p.), BAKUCZ D., Samu D. - Szász F., Kovács B.,

Iváncsics B. - Hegyi D., Sodics T., Gombás B. Edző: Németh Bálint.

Németh Bálint, vezetőedző: - Gratulálok László Dávid kollégámnak, és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

MLSZ regionális U15-ös kiemelt bajnokság, Nyugat: Soroksár-Király SE 3-2 (2-0).

Király SE: Guzmics - Gombás B., Tóth B., Kiss L. (Gáspár a 71. p.), Wilhelm (Hirsch-Nagy a 78. p.) - Deutsch Á., Mayer M. (Zsirai a 75. p.) - Bodor, Baumgartner, László D. - Gombás M. Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőink: Gombás B., Bodor.

Windisch Csaba: - Az első félidőben határozatlanok voltunk, ráadásul megajándékoztuk a hazaiakat két góllal. Szünet után sikerült váltanunk, kiegyenlítettük és megvoltak a lehetőségeink arra, hogy megszerezzük a győztes találatot. Sajnos, ez nem sikerült, míg a Soroskár egy kontrából betalált. Összességében egy félidő előnyt adtunk ellenfelünknek, és így nehéz eredményesen játszani. Ezen változtatnunk kell!

MLSZ regionális U16-os kiemelt bajnokság, Nyugat: Király SE-Budaörs 3-2 (2-0).

Király SE: Tanai F. - Fliegler, Karvalics, Vass, Horváth D. - Vilics, Katona (Greffer az 56. p.), Szabó B., Nagy Á. (Kovács Á. az 56. p.) - Baranyai (Horváth B. a 71. p.), Laczó. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Szabó B., Baranyai, Horváth B.

Gombás Péter, vezetőedző: - A kezdés után sok volt a pontatlanság mindkét csapat játékában, emiatt nem alakulhatott ki folyamatos játék. Mi tudtunk előbb váltani, és egy szép támadás után megszereztük a vezetést, majd egy remek egyéni akció után kétgólos előnybe kerültünk. Szünet után kiegyenlített lett a mérkőzés, egy szerencsés találattal szépítettek a vendégek, majd egy szöglet után ki is egyenlítettek. Ám sikerült újítanunk, és mi is egy szögletet követően lőttünk gólt. A folytatásban több lehetőségünk is volt lezárni a mérkőzést, de sajnos a helyzetek kimaradtak. A jó játék erőt képviselő Budaörs ellen hullámzó volt a játékunk, de csapatunk erejét mutatja, hogy így is sikerült nyernünk.