2021/530

U14, U15: minden jó, ha a vége jó

Hazai környezetben a Hévíz SK ellen fejezte be a bajnokságot U14-es és U15-ös együttesünk. Hujber Bálint és Kovács Zsolt csapata is begyűjtötte a három pontot, így a fiatalabbak a hatodik, az idősebbek a nyolcadik helyen zárták a 2020/2021-es szezont az Észak-nyugati csoportban.

U15-ös regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Hévíz SK 3-1 (3-1).

Király SE: ADY (TANAI a 41. p.)- HORVÁTH B., FLIEGLER, VASS (Teklits a 72. p.), HORVÁTH D. (Mosonyi a 72. p.) - Kovács Á. (Zsirai-Kiss az 54. p.) - Greffer (Radó a 41. p.), SZABÓ B., Király K. (Nagy Á. az 54. p.), KATONA - Laczó (Harangozó a 64. p.). Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Katona (2),  Szabó B.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - Végig a kezünkben tartva a mérkőzést szereztük meg a három pontot. Az első félidőben jó játék is párosult a gólok mellé. Örülök, hogy szünet után mindenkinek lehetőség tudtam biztosítani. Egy hosszú és fárasztó szezon van mögöttünk, de minden jó, ha vége jó.

Tabella - U15

U15-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Hévíz SK 4-1 (1-0).

Király SE:  Varju - Hirsch-Nagy(Gáspár az 55. p.) Deutsch Á. (Kiss L. a 73. p.), Breznovits, Wilhelm - BODOR (Zsirai a 73. p.) , MAYER M. - Baumgartner, GERGELY (Hegyi D. a 62. p.), Németh B. (GOMBÁS M. a 41. p.) - GOMBÁS B. Edző: Hujber Bálint.

Gólszerzőink: Gombás B. (3), Gombás M.

Hujber Bálint, vezetőedző: - Mérkőzés előtt annyit kértem a srácoktól, fogjuk fel úgy az utolsó megmérettetést, mintha egy bajnoki döntő lenne. Ezt maximálisan be is tartották. Az eddigi legjobb első félidőnket produkálták. Teljes mértékben csapatként funkcionáltak, jól működött a kommunikáció a pályán belül, mindenki segítette a másikat. A második játékrészt jobban kezdte a Hévíz, sikerült kiegyenlíteniük. A vendég találat inkább minket rázott fel, újra tudtunk váltani, és a cseréknek is köszönhetően megérdemelten zártuk le a mérkőzést további 3 találattal. Úgy gondolom, hogy sikeres szezon van a hátunk mögött, abszolút méltó módonbúcsúztunk ezzel a győzelemmel!

Tabella - U14