2022/420

U14, U15: döntetlen és vereség a pótolt meccseken

Egy döntetlen és egy vereség a mérlege U14-es és U15-ös csapatainknak a Gyirmót SE Győr ellen korábban elmaradt, és kedden bepótolt bajnoki mérkőzéseken.

MLSZ országos U14-es bajnokság, alap-csoport Nyugat: Király SE-Gyirmót SE Győr 2-2 (0-1).

Király SE: Guzmics - Kulcsár (Samu D. az 59. p.), Nyári D., Gombás B. (Kolompár a 41. p.), Károly K. (Kósa B. a 41. p.) - Kovács B., Bakucz D., Iváncsics B. - Polgár Zs., Tancsics D. (Sodics T. a 41. p.), Puporka A. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőink: Sodics T., Iváncsics B.

Németh Bálint, vezetőedző: - A félidei cserék jól szálltak be a mérkőzésbe, nagy lendületet adtak és megváltoztatták a csapat játékát. A második 40 percben nyújtott teljesítménnyel elégedett vagyok. A 2010-es születésű Kósa Botondnak külön szeretnék gratulálni első U14-es bajnoki mérkőzéséhez, nagyszerűen mutatkozott be a 2008-as korosztályban.

MLSZ regionális kiemelt U15-ös bajnokság, Nyugat: Király SE-Gyirmót SE Győr 0-2 (0-0).

Király SE: Varju - Gombás B., Breznovits, Tóth, Wilhelm - Mayer, Bodor, Gergely (Kardos a 75. p.) - Deutsch (Gáspár az 58. p.), László, Gombás M. Edző: Windisch Csaba.

Windisch Csaba: - A szezonunk leggyengébb teljesítményét nyújtottuk, megérdemelt vendégsiker született.