2021/325

MU14: döntetlen idegenben

A megyei U14-es bajnokság hétközi fordulójában U12-es csapatunk idegenben ikszelt a Szombathelyi-csoportban, a Sárvári-csoportban szereplő U13-as együttesünk mérkőzése pedig elmaradt az ellenfél létszámproblémái miatt.

U14-es megyei bajnokság, Szombathelyi-csoport: Söpte Sport Egyesület-Király SE U12 2-2 (1-1).

Király SE: Borhy - Puporka, Tóth D., Marian R., Tanai F. - Kovács B., Horváth M., Nagy Á., Szabó B.  Csere: Karai, Harangozó, Kolompár. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Marian R., Tóth D.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzésen hamar hátrányba kerültünk. Ezek után a hazai csapat berendezkedett a saját térfelére, szervezetten védekezett. A félidő vége előtt egy szép támadás után sikerült egyenlítenünk. A második félidőben egy szabadrúgás után ismét előnyre tett szert a hazai csapat. Mindent kezdhettünk előről, de nem adtuk fel, benyomtuk a hazaiakat a kapujuk elé, és egy átlövéssel kiegyenlítettünk. A gól után is támadásban maradtunk, de több találatot már nem sikerült szereznünk. Elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel, nagyon sokat viszont láttam azokból, amiket edzéseken gyakoroltunk.

A Sárvári-csoportban U13-as csapatunk a CVSE-Vulkánfürdőt fogadta, de vendégek létszámhiányosan érkeztek, így végül a bajnoki mérkőzés elmaradt.