2021/328

U13: fordulatos meccsen tízgólos döntetlen

U12-es csapatunk ezúttal gyengébb támadójátékkal is nyerni tudott az U12-es kiemelt régiós bajnokság 17. fordulójában, míg az U13-asok fordulatos meccsen játszottak tízgólos döntetlent a Pápával.

U12-es kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Pápai ELC 1-0 (1-0).

Király SE: Borhy - MÉSZÁROS, Tóth D., Marian R., TANAI F. - Németh H., Kolompár, Nagy Á., Sodics M. Csere: Kovács B., HORVÁTH M., Szabó R., MAGADICS, Kósa B. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőnk: Kósa B.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés első félidejében mi kezdeményeztünk többet, de nagyon pontatlanul játszottunk, ezért kevés helyzetet tudtunk kialakítani. Mikor sikerült kettőt egymáshoz passzolnunk, meg is szereztük a vezetést. A második félidő hasonlóan alakult, mint az első, mi játszottunk fölényben, de gólt már nem sikerült szereznünk. A csapat védekezése rendben volt, a vendégek nem tudtak komoly lehetőséget kialakítani. A támadójátékunk kapcsán Schimmer Szabolcs kollégámat tudom idézni: "kritikán aluli volt". A győzelemhez gratulálunk a srácoknak!

U13-as kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Pápai ELC 5-5 (2-1).

Király SE: Tóth G. - Pados, Kovács B., Bakucz, Deutsch M. - Szász, Naisz, Hegyi - Kulcsár, Sodics T., Spitzer. Csere: Sali, Samu, Horváth D., Puporka. Edző: Balogh István.

Gólszerzőink: Sodics T. (2), Hegyi, Kovács Bálint, Samu.

Balogh István, vezetőedző: - Szombaton a két hellyel előttünk álló, masszív középcsapat Pápa volt a vendégünk. A bakonyiak igazi kétarcú csapatként játszanak, kapura életveszélyesek - két támadójuk is a góllövő lista első felében található - viszont a kapott gólokat tekintve, csak a sereghajtó Hévíz rosszabb náluk. Két csatárukkal meg is gyűlt a bajunk - nem hiába szereztek együtt eddig 27 gólt -, semlegesítésüket sajnos nem tudtuk megoldani. Támadójátékunkra viszont nem lehet panasz, végig ötletesen és eredményesen játszottunk, így tudtuk kompenzálni az öt kapott gólt. Nagyon fontos momentum, hogy már sokadszor többgólos hátrányból tudunk fordítani, erre büszkék lehetünk. Most sem volt másképp, két gólos hátrányból fordítva, egy gólos előnnyel kezdtük a hajrát, de ezúttal az ellenfél az utolsó percben egyenlíteni tudott. Hozzá kell tennem, teljesen megérdemelten, hiszen a mérkőzés képe alapján vendégeink rászolgáltak az egyik pontra. Összeségében egy fordulatos, gólokban gazdag, izgalmas meccset játszottunk, amit kis szerencsével megnyerhettünk volna, ám egy cseppet sem vagyok elégedetlen. A hibákat a jövő héten elemezzük, és megpróbáljuk kijavítani. Ismét nagyon büszke vagyok a srácokra, nagy küzdők, igazi sportemberkék!