2021/508

U13: tisztes helytállás

Szervezetten védekező U13-as csapatunk tisztességgel helytállt a pontvadászatan hibátlan mérleggel álló Illés Akadémia ellen a kiemelt régiós bajnokságban rendezett szombat délelőtti találkozón. Az U12-es bajnokit későbbi időpontban játsszák le a csapatok.

U13-as kiemelt régiós bajnokság: Király SE-Illés Akadémia 0-3 (0-1).

Király SE: Tóth G. - Pados, Bakuct D., Kovács Bá., Deutsch M. - Nyári D., Naisz - Sodics T., Szász, Kulcsár - Samu. Csere: Szakály, Hegyi, Bakucz M., Sali. Edző: Balogh István.

Balogh István, vezetőedző: -  A 23.fordulóban a bajnokság kiemelkedően legjobb csapatával, az Illés Akadémia együttesével mértük össze tudásunkat. Vendégeinkről mindent elmond, hogy eddig minden meccsüket megnyerték, 18 forduló alatt összesen 3 gólt kaptak, amire 95-tel válaszoltak. A mérkőzés ennek megfelelően a mi térfélünkön zajlott, csak ritkán tudtunk egy-egy kontra akciót vezetni. A védekezésünk azonban jól működött, sokat futva, agresszíven védtük a kapunkat, nagy eredménynek tartom, hogy 10 perccel a vége előtt még 0-1-re állt a mérkőzés. Ezt nem sok csapat tudja elmondani magáról az Illés Akadémia ellen. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, mindenki mindent kiadott magából, példamutatóan, remek hozzáállással küzdöttek az utolsó pillanatig. Ma ez egy kiemelkedő képességű csapat ellen csak egy tisztes helytállásra volt elég, de ha a hátralévő meccseinken is ilyen lelkesedéssel, akarattal, fogunk pályára lépni, biztos hogy meglesz az eredménye.