2021/926

U12, U13: nyolc gól közte

U12-es csapatunk nyolcgólos különbséggel nyert, U13-as együttesünk ugyanekkora arányban kapott ki az MLSZ országos bajnokság hétvégi fordulójában, az ellenfél a Tatabánya volt.

MLSZ országos U12-es bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Tatabányai SC 8-0.

Király SE: Krancz - Sodics M., Mészáros B., Fülöp, Borbély - Németh H., Magadics, Kósa - Németh M. Csere: Iván, Hegyi M., Börzsei. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőink: Sodics T. (2), Mészáros B. (2), Németh H. (2), Németh B., Hegyi M.

Schimmer Szabolcs, vezetőedző: - Kettős érzésem van a mérkőzéssel kapcsolatban. Egyrészt nagyszerűen játszottunk a mezőnyben, és temérdek helyzetet dolgoztunk ki, ugyanakkor ezeket nagyon nagy százalékban ki is hagytuk. Büszke vagyok a srácokra, hiszen az elsőtől az utolsó percig nagy iramot diktáltak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

MLSZ országos U13-as bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Tatabányai SC 1-9.

Király: Borhy - Kovács Be., Tanai F., Horváth S., Harangozó - Szabó B., Kolompár, Puporka, Jankovics. Csere: Karai, Beke, Horváth M. Edző: Farkas Gábor.

Gólszerzőnk: Puporka.

Farkas Gábor, vezetőedző: - Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt, mert aki látta ezt a meccset, az tudja, hogy sokkal több volt benne, mint amit az eredmény mutat.