2021/523

U12, U13: négy gólos különbség

U12-es csapatunk ennyivel nyert, U13-asaink ennyivel kaptak ki a Gyirmót SE Győrtől a regionális bajnokság legutóbbi játéknapján.

U12-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Gyirmót SE Győr 5-1 (3-1).

Király SE: Borhy - Mészáros B., Kolompár, Tóth D., Tanai F. - Németh H., Sodics M., Fülöp, Marian R. Csere: Krancz, Hegyi M., Horváth M., Nagy Á., Kósa, Magadics, Szabó B. Edző: Gombás Péter.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés első félidejében sok labdát szereztünk, a párharcokat rendre megnyertük, ennek köszönhetően a félidőre két gólos előnyre tettünk szert. A másodikban sem hagyott alább a lendületünk, rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, és ezekből még két találatot szereznünk. Nem szoktam "agyon" dicsérni a játékosokat, de most valóban le a kalappal előttük.

U13-as regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Gyirmót SE Győr 0-4 (0-3).

Király SE: Bakucz M. - Kovács Be., Bakucz D., Kovács Bá., Deutsch M. - Nyári D., Szász - Sodics T., Puporka, Kulcsár H. - Samu. Csere: Szakály, Sali, Tóth G., Szabó R. Edző: Balogh István.

Balogh István, vezetőedző: - Egy nagyon jó csapattal, a tabella negyedik helyén álló Gyirmóttal találkoztunk szombaton. Az első félidőben jobb volt az ellenfél, nem tudtunk mit kezdeni a gyors, erős kulcsjátékosaikkal. A második félidő már jobb volt, ekkor egyenrangú ellenfelei voltunk a vendégeknek, kis szerencsével gólt is szerezhettünk volna. Mindenki mindent megtett, nem tudom elmarasztalni a fiúkat.