2021/1003

U12, U13: harcosan, csapatként

U12-es és U13-as együttesünk is harcosan, jó felfogásban futballozott Mosonmagyaróváron a helyi tehetségközpont elleni szombati bajnokin.

MLSZ országos U12-es bajnokság, Észak-Nyugat: CREDOBUS Tehetségközpont-Király SE 0-3 (0-1).

Király SE: Krancz - Börzsei P., Horváth-Barton M., Mészáros B., Borbély L. - Bozzai L., Németh H., Magadics M. -Németh B. Csere: Kósa B., Iván Cs. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőink: Kósa B. a 32. és a 42., Németh B. az 50. percben.

Schimmer Szabolcs, vezetőedző: - Nem jó előjelekkel készültünk a mérkőzésre, hiszen különböző okok miatt több játékosunkra sem számíthattunk, ráadásul kapusunk is kisebb sérülést szenvedett a mérkőzés előtti utolsó edzésen. Ennek ellenére a csapat végig maximálisan koncentráltan, a párharcokat nagy százalékban megnyerve, helyenként jól futballozva megérdemelten győzött egy jó csapat ellen. Igazi csapatként működtünk. Komoly fegyverténynek tartom ezt a győzelmet.

MLSZ országos U13-as bajnokság, Észak-Nyugat: CREDOBUS Tehetségközpont-Király SE 1-0 (0-0).
Király SE
: Borhy - Kovács Be., Tanai F., Horváth S., Harangozó - Szabó B., Kolompár, Puporka, Horváth M. Csere: Nagy Á, Beke. Edző: Farkas Gábor.

Farkas Gábor, vezetőedző: - Jó volt látni, hogy a srácok küzdöttek és harcoltak egymásért, ezt kell tovább vinnünk, erre lehet építeni. Tiszteséggel küzdöttünk, mi mindent megtettünk, hogy pontot szerezzünk. Szabó Bálintnak, akinek eltörött a keze, mielőbbi felépülést kívánunk!