2022/1002

U12, U13: ez nagyszerű volt!

U12-es és U13-as csapatunk is szenvedélyes, taktikus játékkal győzte le a gyirmóti tehetségközpontot a bajnokság szombati fordulójában.

MLSZ Országos U13-as Bajnokság, Észak-Nyugat, 5. forduló: Király SE-Gyirmót SE Győr 4-1 (0-0, 1-1, 2-0, 1-0).

Király SE: KRANCZ BÁ. - IVÁN CS., BÖRZSEI P., MÉSZÁROS B., FÜLÖP B. - VARGA B., NÉMETH B., NÉMETH H., SODICS M. Csereként pályára lépett: KRANCZ BE., HEGYI M., KÓSA B., HORVÁTH-BARTON M., BORBÉLY L. Edző: Németh Bálint.

Németh Bálint: - Öröm volt a kispadon helyet foglalni és onnan élvezni azt a szenvedélyes játékot, amit a játékosok mutattak a pályán. Minden pályára lépő játékost szeretnék kiemelni, erre a teljesítményre nagyon büszkék vagyunk!

MLSZ Országos U12-es Bajnokság, Észak-Nyugat, 5. forduló Király SE-Gyirmót SE Győr 3-2 (1-0, 1-0, 1-0, 0-2).

Király SE: Tanai B. - Klauzer, Takács Z., Szász, Windisch Cs., Szalay, Mészáros N., Tóth-Hencsey, Varga M. Csereként pályára lépett: Németh K., Derényi, Raffai. Megbízott edző: Horváth Péter.

Gólszerzőink: Klauzer, Windisch Cs., Szalay.

Horváth Péter: - A mérkőzésen azt kaptam a gyerekektől, amit az öltözőben megbeszéltünk, és amit előzetesen is vártam tőlük. Agresszívan, taktikusan, egymást kisegítve, csapatként védekeztek és támadásban a kombinatív, gyors játék mellett, megjelentek a kiemelkedő egyéni képességek. Ezen a napon minden játékos, aki keretben volt, hozzátett a győzelemhez! 60 percig irányítottuk a meccset, jól támadtunk le, helyzeteink voltak, tetszetősen játszottunk, megérdemelten vezettünk 3-0-ra. Az utolsó 20 percben sajnos elfáradtak a fiúk, de ez inkább mentális fáradtság volt, és így nagyon izgalmasra sikerült a találkozó vége! Gratulálok minden játékosomnak, ilyen hozzáállást és játékot várunk tőlük!