2021/516

U12, U13: egygólos meccsek Nagykanizsán

Egygólos mérkőzéseket játszottak legfiatalabb nagypályás korosztályaink vasárnap délelőtt Nagykanizsán a regionális bajnokság 24. fordulójában. U12-eseink rúgták, U13-asaink kapták azt az egy gólt. A fiatalabbaknál két tizenegyes is kimaradt.

U13-as regionális bajnokság, Észak-Nyugat: FC Nagykanizsa-Király SE 1-0 (1-0).

Király SE: Bakucz M. - Kovács Bence, Kovács Bálint, Pados, Deutch - Nyári, Bakucz D., Szász - Sodics, Kulcsár, Samu. Csere: Szakály, Sali, Spitzer. Edző: Balogh István

Balogh István, vezetőedző: - A mérkőzés nagy részében mezőnyfölényben játszottunk, de komoly gólhelyzetbe nem tudtunk kerülni. Ellenfelünk védekezésre rendezkedett be, és előre vágott labdákkal próbálkozott. Egy ilyen után, óriási védelmi hibából, vezetést szereztek, amit sajnos nem tudtunk kiegyenlíteni. Játékunkban nem volt ötlet, és bár szinte csak nálunk volt a labda, kapura csak ritkán voltunk veszélyesek. A fiúk mindent megtettek, egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna.

U12-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: FC Nagykanizsa-Király SE 0-1 (0-0).

Király SE: Krancz - Mészáros, KOLOMPÁR, Tóth D., Tanai F. -  Hegyi M., Sodics M., Szabó B., Marian R. Csere: Borhy, Németh H., Németh B., Nagy Á., Kósa, Puporka, FÜLÖP. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőnk: Sodics M.

Gombás Péter, vezetőedző: - A találkozót nagyon álmosan kezdtük, pontatlanok voltuk. A félidő közepén  büntetőhöz jutottunk, de sajnos kimaradt. A szünetben sikerült felrázni a társaságot, nagyon jól kezdtük a második játékrészt. Egy büntetőt itt is kihagytunk, de egy kapu előtti kavarodás után végül megszereztük a vezetést. Ezek után volt lehetőségünk, hogy növeljük az előnyünket, de ezek a helyzetek is kimaradtak, így nem változott az eredmény. Ezen a találkozón elsősorban fejben voltunk tompák, lassan, pontatlanul játszottunk. Ennek ellenére, ha csak egy góllal is, de megérdemelten nyertünk.