2021/527

U12, U13: egy győzelem, egy vereség a városi derbin

U12-es csapatunk győzelemmel, U13-asaink vereséggel zárták a Lurkó UFC elleni városi derbit a regionális bajnokságban.

U12-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Lurkó UFC-Király SE 0-4 (0-2).

Király SE: Borhy - Mészáros, Kolompár, Tóth D., Tanai F. - Németh H., Sodics M., Kósa, Marian R. Csere: Krancz, Hegyi M., Horváth M., Nagy Á., Fülöp, Magadics, Szabó B. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Mészáros, Hegyi, Magadics, Nagy.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés első félidejében mi léptünk fel kezdeményezőleg a hazaiak szervezetten védekeztek, nehezen tudtunk helyzetet kialakítani. A játékrész közepén egy szép támadás után megszereztük a vezetést, majd a félidő vége előtt egy átlövéssel növeltük az előnyünket. Szünet után a hazaiak rengeteg párharcot nyertek a középpályán, ezekből alakítottak ki veszélyes helyzeteket. Némi átszervezéssel sikerült stabilizálni a csapat közepét, ezután újra fölénybe kerültünk, belőttük a harmadikat, ezzel el is döntöttük a mérkőzést. Az utolsó percekben Nagy Ádi bombagóljával alakult ki a végeredmény. Egy jól felkészített csapatot sikerült megvernünk. Tudunk ennél jobban is játszani, de nem lehet panasz a srácokra, mert mentek becsületesen, és megérdemelten nyerték meg a szombathelyi derbit!

U13-as regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Lurkó UFC-Király SE 1-0 (1-0).

Király SE: Tóth G. - Kovács Be., Bakucz D., Kovács Bá., Deutsch M. - Nyári D., Szász - Sodics T., Puporka, Kulcsár - Samu. Csere: Szakály, Sali, Naisz, Szabó R., Pados, Bakucz M., Spitzer. Edző: Balogh István.

Balogh István, vezetőedző: - Elmaradt meccset pótoltunk szerdán, a városi rivális Lurkó UFC otthonában. Nagyon készültünk a rangadóra, szerettünk volna egy jó eredménnyel kirukkolni a szomszédvár ellen, de sajnos ez most nem sikerül. Védekezésünk jól működött, agresszíven, erőszakosan játszottunk, a második félidőt gyakorlatilag végig támadtuk, de sajnos a kapura nem sok veszélyt jelentettek támadóink. Rendkívül bosszantó, hogy csakúgy mint néhány hete Nagykanizsán, az ellenfél gyakorlatilag egyetlen helyzetét gólra váltotta, és ezzel megnyerte a mérkőzést. Hiába nyerjük meg a párharcok többségét, hiába birtokoljuk többet a labdát, az ellenfél kapuja előtt nem tudunk jó megoldásokat választani. A hétvégi meccs előtt van még egy edzésünk, megpróbáljuk gyakorolni ezeket a szituációkat, szeretném ha Sopronban egy jó eredménnyel búcsúztatnánk a szezont.