2022/501

U12, U13: dupla öröm

Sok, a korosztálynál fiatalabb játékossal a soraiban aratott győzelmet a Tatabánya ellen U12-es és U13-as együttesünk a bajnokság hétvégi fordulójában, a Király Sportlétesítményben.

MLSZ U12-es kiemelt országos bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Tatabányai SC 7-5 (3-2, 2-0, 0-1, 2-2).

Király SE: Tanai B. - Tóth-Hencsey G., Horváth-Barton M., Fülöp B., Borbély L. - Mészáros N., Varga B., Szász A. - Németh B. Cserék: Majtényi A., Klauzer D., Krancz Be. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőink: Klauzer D. (2), Borbély L., Mészáros N., Németh B., Szász A., Fülöp B.

Schimmer Szabolcs: - Ezen a mérkőzésen az egyének fejlődését szem előtt tartva rendkívül fiatal csapattal játszottunk. A csapatban helyet kapott négy U11-es és két U10-es korosztályú játékos is. Ennek köszönhetően az ellenfél hatalmas fizikai fölényben volt, amit játékosaink hatalmas lelkesedéssel és gyors, tetszetős játékkal ellensúlyozni tudtak. A mérkőzés nagy részében fölényben játszottunk, szép támadásokat vezettünk, gyönyörű gólokat elérve. Ellenfelünk góljait a fizikális fölényének köszönhette, amiért nem tudom és nem is akarom elmarasztalni a gyerekeket. Győzelmünk teljesen megérdemelt. Minden anyukának Boldog Anyák napját kívánok! Úgy gondolom, az U10-U11-U12es korosztály valamennyi játékosa sokat tett azért, hogy még szebb legyen az ünnep.

MLSZ U13-as kiemelt országos bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Tatabányai SC 3-1 (1-0, 1-1, 1-0, 0-0).

Király SE: Krancz Bá. - Tanai F., Börzsei P., Nagy Á., Harangozó - Szabó B., Németh H., Magadics M., Sodics M.. Csere: Kovács B., Szász Á. Edző: Farkas Gábor.

Gólszerzőink: Sodics M. (2), Magadics M.

Farkas Gábor: - Szeretném megköszönni az U12-es csapat játékosainak nagyszerű hozzáállását a mérkőzéshez, ami az U13-as korosztályra is nagyon jó hatással volt. Bízom benne, hogy játékosaim ebből a sikerből tovább építkeznek.