2022/327

U12, U13: a ZTE otthonába látogattunk

U12-es és U13-as gárdánk is Zalaegerszegen szerepelt a hétvégén a bajnokságban, a srácok ezúttal is mindent megtettek, de ezúttal mindkét korosztályban a házigazda ZTE FC bizonyult eredményesebbnek.

MLSZ U12-es kiemelt országos bajnokság, Észak-Nyugat: ZTE FC-Király SE 2-0 (0-0, 0-0, 1-0, 1-0).

Király SE: Krancz Bá. - Sodics M., Mészáros B., Fülöp B., Borbély L. - Magadics M., Németh H., Hegyi M. - Kósa B. Csere: Iván Cs. Megbízott edző: Horváth Péter.

Horváth Péter, megbízott edző, U12: - Fizikálisan erős, jó csapat a Zalaegerszeg, nehéz volt ellenük érvényesíteni az akaratunkat, így szinte az egész találkozón a védekezés dominált nálunk. Abban nagyon szépen helytálltunk, jól reagáltuk le az ellenfél támadásait, és sikerült pár veszélyes kontrát is vezetnünk. A meccs harmadik és negyedik negyedében kaptunk 1-1 gólt, amikre nem tudtunk válaszolni, így 2-0-ás vereséget szenvedtünk. Gratulálok a Zalaegerszegnek, mert ezen a napon összességében megérdemelten nyertek. A csapatunkat is dicséret illeti, mert nagyot küzdöttek a srácok és a negyedik negyedben tetszetős támadásokat is vezettünk.

MLSZ U13-as kiemelt országos bajnokság, Észak-Nyugat: ZTE FC-Király SE 6-1 (0-0, 0-1, 1-0, 5-0).

Király SE: Borhy Zs. - Kovács B.,Tanai F., Nagy Á. - Harangozó, Kolompár, Szabó B. - Beke K., Karai. Cserék: Szitkay, Somfalvi Á. Edző: Farkas Gábor.

Farkas Gábor, vezetőedző: - Egy jó ellenféllel szemben három negyeden keresztül megmutattuk, hogy fegyelmezett csapatként is tudunk futballozni. Aztán az utolsó negyedre el is fáradtunk, ráadásul az emberelőny minket zavart meg. Ilyen szituációk jobb lereagálásában kell tovább fejlődnünk, hogy legközelebb az utolsó negyedet is fegyelmezetten végig tudjuk meccselni - a fáradtság ellenére is.