2021/403

U12: siker a mini pályán

U12-es csapatunk pénteken, U13-asaink szombaton léptek pályára Győrben, az Üstökös FC vendégeként.

U12-es kiemelt országos bajnokság, Észak-Nyugat: Üstökös FC Győr-Király SE 0-2 (0-0).

Király SE: Borhy - Tanai F., Mészáros B., Puporka, Tóth D. - Németh H., Nagy Á., Kósa, Sodics M. Csere: Horváth M., Hegyi, Marian R., Szabó B., Kolompár, Magadics. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Mészáros B., Tóth D.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés első félidejében folyamatos játékot egyik csapat sem tudott kialakítani. Ez annak volt köszönhető, hogy a szabályoknak megfelelő, de a lehető legkisebb méretű pályán rendezték meg a mérkőzést. A második félidőben sem változott a játék képe, csak gyűrték egymást a csapatok. A félidő közepén egy szöglet után sikerült előnyhöz jutnunk, majd egy szabadrúgást gólra váltanunk. A hazaiaknak is volt két veszélyes pontrúgása de Borhy Zsombi két nagy védésének köszönhetően sikerült a mérkőzést megnyernünk. Gratulálok a srácoknak! Egy jó csapatot sikerült legyőznünk egy „mini" pályán. Kellet idő, mire alkalmazkodtunk a körülményekhez, de a srácok megfogadták a tanácsokat és küzdelmes, de fontos három pontot szereztek.

U13-as kiemelt országos bajnokság, Észak-Nyugat: Üstökös FC Győr-Király SE 3-2 (1-1).

Király SE: Tóth G. - Naisz, Kovács Bálint, Bakucz D., Szakály - Puporka, Nyári - Tóth D., Hegyi, Sodics T. - Szász. Csere: Sali, Samu, Kovács Bence, Bakucz M. Edző: Balogh István.

Gólszerzőink: Szász, Hegyi.

Balogh István, veztőedző: - Szombat délelőtt Győrben léptünk pályára, a tabellán két hellyel mögöttünk álló Üstökös vendégeiként. Az elmúlt fordulókban, általában győztesen vívtuk meg a meccseinket a tabellán körülöttünk állókkal szemben, ezúttal is három pontra számítottam. Sajnos, gyalázatos játékot produkálva nulla ponttal távoztunk, ami felettébb kínos, pláne úgy, hogy ellenfelünk a sok sérülés, betegségek miatt igencsak tartalékosan állt ki ellenünk. Kulcsjátékosaink óriási egyéni hibáiból két gólt is kaptunk, és bár támadásban nem voltunk rosszak, ezt nem bírta el a csapat. A hétközi magasabb korosztályban vívott bajnoki meccsből sem jöttünk ki jól, két játékosunk is megsérült, azok az alapembereink pedig, akik mindkét meccset végig játszották, szombaton mélyen tudásuk alatt teljesítettek! Vannak játékosaink akiknek sok a heti két meccs, főleg azért, mert a megyei bajnokságban jóval erősebb, nagyobb termetű ellenfelekkel kell felvennünk a versenyt. Ezt a jövőben, mindenképpen figyelembe fogom venni a meccskeretek kijelölésében. Összeségében: ez nem a mi meccsünk volt, olyan egyéni hibákat vétettünk, ami ebben az osztályban sem fér bele. A mérkőzés képe alapján, az egy pontra azért rászolgáltunk volna, de ez egy ilyen nap volt, semmi sem sikerült. A hibákat kedden átbeszéljük, a konzekvenciákat levonjuk, és gőzerővel készülünk a Győri ETO elleni hétvégi mérkőzésre.