2021/1121

U12: remek visszatérés

Fölényes győzelmet aratott Gyirmóton U12-es gárdánk, vereséget szenvedett ugyanitt U13-as csapatunk az országos bajnokság Észak-nyugati csoportjában.

MLSZ országos U12-es bajnokság, Észak-Nyugat: Gyirmót SE Győr-Király SE 0-5 (0-2, 0-0, 0-3, 0-0).

Király SE: Krancz - Varga B., Mészáros B., Fülöp B., Borbély L. - Magadics M., Németh H., Bozzai L. - Kósa B. Csere: Mészáros N. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőink: Kósa B. (2), Németh H., Fülöp B., Magadics.

Schimmer Szabolcs: - Maximálisan elégedett vagyok a gyerekekkel. A csapatból sokan a mérkőzés előtti napon tértek vissza a karanténból. Ennek ellenére a mérkőzés nagy részében jól focizva, rengeteg helyzetet kidolgozva, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a szimpatikus hazaiak ellen. Ezen a mérkőzésen két újoncot is avattunk Varga Bálint és Mészáros Nándor személyében. Mindketten vagányul, a megilletődöttség legkisebb jele nélkül, jól játszottak. Nekik külön is szeretnék gratulálni a teljesítményükhöz.

MLSZ országos U13-as bajnokság, Észak-Nyugat: Gyirmót SE Győr-Király SE 6-0 (2-0, 0-0, 2-0, 2-0).

Király SE: Borhy - Ivánics, Tanai F., Majtényi, Nagy Á. - Horváth S., Kolompár, Puporka - Harangozó. Csere: Beke, Horváth M. Edző: Farkas Gábor.

Farkas Gábor: - Érdekes mérkőzés volt. Ami pozitívum, hogy sok helyzetet tudtunk kialakítani. Sajnos, amíg nem rúgjuk be a ziccereinket, addig nem tudunk eredményesebbek lenni. Mi mindent kihagytunk, az ellenfél pedig büntetett.