2020/1203

U12: négygólos siker a Lurkó ellen

Nagyszerűen helytálltak betegségektől, sérülésektől tizedelt csapataink a városi derbin a regionális pontvadászat 2. fordulójából szerdán este bepótolt mérkőzéseken. U12-eseink 4-0-ás győzelmet arattak a Lurkó UFC ellen, míg az U13-asok rengeteg helyzetet dolgoztak ki, ám végül nem sikerült a kapuba találniuk, így az ellenfél elvitte mindhárom pontot.

U12-es kiemelt regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Lurkó UFC 4-0 (2-0).

Király SE: Borhy - TANAI, TÓTH D., Kolompár - MÉSZÁROS B., NÉMETH H. - Kósa, Marian R., Szabó B. Csere: Fülöp, KOVÁCS B., Horváth M., Harangozó, Puporka, Magadics. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzők: Tóth D., Mészáros B., Kósa, Marian R.

Gombás Péter, vezetőedző: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar kétgólos előnyre tettünk szert. Ezután kiegyenlítettebb lett a játék, de több találat már nem született az első félidőben. A második játékrészben végig mi domináltunk, egy átlövéssel megszereztük a harmadik gólunkat, és egy szép támadás után a negyediket is, amivel le is zártuk a mérkőzést. A srácok nagyon jól álltak a mérkőzéshez. A kapu előtt jó döntéseket hoztak, a mezőnyben rengeteg párharcot nyertek, egyszóval nagyszerűen futballoztak, így megérdemelt győzelmet arattunk a szombathelyi derbin. Gratulálok a csapatnak!

U13-as kiemelt regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Lurkó UFC 0-1 (0-0).

Király SE: Bakucz M. - Pados, Bakucz D., Kovács, Szakály B. - Naisz, Nyári D., Szász - Sodics T., Hegyi, Samu. Csere: Sali, Kulcsár, Tóth G., Szabó. Edző: Balogh István.

Balogh István, vezetőedző: - Nagyobb összpontosítással, egy kis szerencsével többgólos előnnyel zàrhattuk volna az első félidőt, de ezen a napon semmi sem sikerült. A legnagyobb ziccerek is kimaradtak. A második félidőben feljavult ellenfelünk, ekkor már kiegyenlített volt a játék. Az 50.percben egy szép támadás végén, Szabó Roli mintaszerű ziccer passzt adott, de ezt sem tudtuk gólra váltani. A lefújás előtt pár perccel, aztán beigazolódott a foci örök igazsága: ha kihagyod a helyzeteket, az ellenfél azt góllal bünteti. A Lurkó egy szép akció végén betalált, és megnyerte a meccset. A srácok ezen a találkozón is mindent megtettek, az egy pontra mindenképp rászolgáltunk volna, de ha csak a ziccereink felét kihasználjuk, behúzzuk a derbit.