2022/416

U12: iksz a Gyirmóttal

Orkán erejű szélben hazai pályán játszott döntetlent a Gyirmót SE Győrrel U12-es csapatunk a kiemelt országos bajnokság Észak-nyugati csoportjában, az U13-asok mérkőzését későbbi időpontban rendezik.

MLSZ kiemelt országos U12-es bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Gyirmót SE Győr 1-1 (0-0, 0-0, 0-0, 1-1).

Király SE: Krancz Bá. - Majtényi A., Mészáros B., Börzsei P., Drótos B. - Magadics M., Sodics M., Hegyi M. - Kósa B. Csere: Fülöp B., Tóth-Hencsey G., Varga B., Horváth-Barton M. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőnk: Fülöp B.

Schimmer Szabolcs, vezetőedző: - Az orkán erejű szélben végig nagy fölényben játszottunk, de a támadó harmadban nagyon sok technikai hibát vétettünk. Az ellenfél kapuja előtt rendre rossz döntést hoztunk, valamint a Gyirmót kapusai ihletett formában védtek. Pozitívum, hogy az U10-es korosztályú Tóth-Hencsey Gergő és az U11-es Varga Bálint nagyon vagányan és jól játszottak. Nagyon örülök a sérülésből visszatérő Fülöp Botond élményszámba menő góljának! A Gyirmótnak gratulálok a pontszerzéshez, egyszersmind kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!