2022/508

U12: győzelem Mosonmagyaróváron

U12-es csapatunk jól hajrázva győzni tudott Mosonmagyaróváron, U13-as együttesünket viszont a szombati bajnokin felülmúlta a CREDOBUS Tehetségközpont.

MLSZ U12-es kiemelt országos bajnokság, Észak-Nyugat: CREDOBUS Tehetségközpont-Király SE 0-2 (0-0, 0-0, 0-0, 0-2).

Király SE: Tanai B. - Tóth-Hencsey G., Horváth-Barton M., Fülöp B., Borbély L. - Mészáros N., Varga B., Magadics M. - Németh B. Csere: Drótos B., Majtényi A., Szász A. Megbízott edző: Hegyi László.

Gólszerzőink: Szász A., Magadics M.

Hegyi László: - Egy nagyon fiatal csapattal utaztunk el Mosonmagyaróvárra. Az első két negyedet nézve nem mi irányítottuk a játékot, de a hazaiaknak így is csak egy lehetőségük adódott. A következő két negyedben már sokkal bátrabban és támadóbb felfogásban futballoztunk, aminek meg is lett az eredménye. Nagyon jó csapategységet láttam a pályán, és olyan gyerekeket, akik mindent meg akartak és meg is tettek a győzelemért. Gratulálok minden játékosnak!

MLSZ U13-as kiemelt országos bajnokság, Észak-Nyugat: CREDOBUS Tehetségközpont-Király SE 7-0 (1-0, 2-0, 4-0, 0-0).

Király SE: Krancz B. - Tanai F., Börzsei P., Nagy Á., Harangozó M. - Németh H., Kolompár Z., Szabó B. - Sodics M.  Csere: Beke K., Szász Á. Edző: Farkas Gábor.

Farkas Gábor: - Ami egy héttel ezelőtt jól működött, abból most semmit nem láttam viszont. Ellenfelünk mind fizikálisan, mind akaratban fölénk kerekedett. Apróbb megvillanásaink voltak, de futás nélkül még mindig nem lehet meccset nyerni.