2022/320

U12: siker az Illés Akadémia ellen

Legyőzte az Illés Akadémiát U12-es gárdánk a kiemelt országos bajnokságban, míg az U13-as korosztályban az ellenfél bizonyult jobbnak.

U12-s kiemelt országos bajnokság, Észak-nyugat: Király SE-Illés Akadémia 2-0 (0-0, 0-0, 0-0, 2-0).

Király SE: Krancz Bá. - Sodics M., Mészáros B., Fülöp B., Borbély L. - Magadics M., Németh H., Hegyi M. - Németh B. Csere: Kósa B., Iván Cs., Börzsei P. Edző: Schimmer Szabolcs.

Gólszerzőink: Németh H., Mészáros B.

Schimmer Szabolcs, vezetőedző: - Az első negyed kifejezetten élvezetes játékot hozott. Hol egyik, hol a másik csapat játszott enyhe fölényben, de amíg a vendégek kapu elé belőtt labdái okoztak veszélyt, addig mi háromszor álltunk kapussal szemben. A második negyedben rossz felfogásban játszottunk, ekkor nem tetszett csapatom játéka. Ebben a periódusban mezőnyfölényben futballozott az Illés Akadémia, de ez komoly helyzetekben nem mutatkozott meg. A harmadik és a negyedik negyedben ritmust váltottunk, és nagyon jól játszottunk. Az ellenfél támadásait csírájában elfojtottuk, és gólhelyzetek sokaságát dolgoztuk ki - azonban ezek nagy százalékát ki is hagytuk. Két szép góllal azonban így is sikerült megnyernünk a derbit. Jó volt látni, ahogy megalkuvást nem ismerve hajtottak a győzelemért, gratulálok játékosaimnak!

MLSZ országos U13-as kiemelt bajnokság, Észak-nyugat: Király SE-Illés Akadémia 0-4 (0-1, 0-0, 0-1, 0-2).

Király SE: Borhy - Nagy, Tanai, Puporka - Harangozó, Szabó, Kolompár - Németh, Karai. Cserék: Szitkay, Beke. Edző: Farkas Gábor.

Farkas Gábor, vezetőedző: - A múlt heti mérkőzéshez képest sokkal fegyelmezettebbek voltunk. Maximálisan elégedett voltam a mostani hozzáállásunkkal. Viszont voltak olyan szituációk amikor, sokkal bátrabbaknak kell lennünk és higgadtabbnak, és akkor játékban sokkalta többet tudunk mutatni. Összességében ellenfelünk megérdemelten nyerte meg a mérkőzést ilyen arányban. Bízom benne, hogy hétről-hétre tudunk tovább fejlődni.