Hírek
vissza
2022/910

U12: győzelem a ZTE otthonában

U12: győzelem a ZTE otthonában

U12-es együttesünk szép, magabiztos győzelmet aratott a ZTE otthonában a bajnokság 2. fordulójában, U13-as csapatunknak nem sikerült ugyanez, ebben a korosztályban jobb volt a vendéglátó.  

MLSZ Országos U12-es Bajnokság, Nyugat: ZTE FC-Király SE 0-2 (0-0, 0-0, 0-1, 0-1).

Király SE: Tanai B. - Klauzer, Takács Z., Szász A., Windisch, Szalay, Varga B., Mészáros N., Varga M. Csereként pályára lépett: Hajdú B., Németh K., Tóth-Hencsey, Derényi A. Edző: Kiss Gábor.

Gólszerzőink: Varga B., Szász A.

Kiss Gábor: - A mérkőzés során végig koncentráltan, kezdeményezően és ötletesen fociztak a kistigrisek. A védekezésünk nagyon jól működött. Egységesen, agilisan egymást biztosítva játszottuk végig minden negyedet. Az első kettő 0-0-val zárult. Majd az utolsó két negyedben egyaránt egy-egy góllal bizonyultunk jobbnak a zalaegerszegieknél, akik erős játékerőt képviseltek. Helyzeteik nem nagyon voltak ellenfelünknek, köszönhető a masszív védekezésünknek. Többnyire mezőnyben folyt a játék. De örömmel tapasztaltam, hogy a pályát mind szélességben, mind mélységben jól használtuk. Erőben jobban bírtuk a mérkőzést, s számtalanszor támadhattunk az utolsó két etapban, hol létszám azonos, hol pedig létszámelőnyös szituációkban. Ha egy kicsit pontosabban fejezzük be a támadásainkat, nagyobb arányú győzelem is születhetett volna. Az átmenetek jól működtek, viszont a befejezéseknél többnyire rossz döntést hoztunk, így csak két gólt szereztünk, azonban mindkettő szépségdíjas találat volt. Először Varga Bálint egy távoli bombával mattolta a ZTE kapusát, kilőtte a bal felső sarkot. A történethez hozzá tartozik, hogy a gólja előtt kétszer sem tudták megállítani, még szabálytalanul sem. Majd egy remek mélységi indítást követően Szász Axel került helyzetbe, majd bombázott a jobb sarokba. A mai napon az eredményesség párosult a jó játékkal. Büszke voltam a csapatra. A szülőknek, akik elkísértek minket, ezúton is köszönjük a szurkolást! Egy csapat egy család! Hajrá Király SE!

MLSZ Országos U13-as Bajnokság, Észak-Nyugat: ZTE FC-Király SE 5-0 (0-0, 1-0, 4-0, 0-0).

Király SE: Krancz B. - Sodics M., Börzsei P., Barton M., Borbély L. - Németh H., Hegyi M., Kósa B., Németh B. Csereként pályára lépett: Iván Cs., Fülöp B., Bozzai L. Edző: Németh Bálint.

Németh Bálint: - Negyven percen keresztül megnehezítettük az ellenfél dolgát, nehezen alakítottak ki helyzeteket, ívelésekre és átlövésekre kényszerültek. Nagy fölényben játszott a hazai csapat, de csak büntetőből sikerült előnyt szereznie a félidő utolsó percében. A harmadik 20 percen eldőlt a mérkőzés, egy átlövésből növelte, majd két fejes góllal meg is duplázta előnyét a zalai csapat, egy szép támadás végén pedig kialakult a végeredmény. Az utolsó 20 percben bőven volt helyzetünk az eredmény kozmetikázására, de ez nem sikerült. Azzal elégedett vagyok, hogy egy 4-0-ás negyed után talpra álltunk és jól futballoztunk a végén. Bosszantó, hogy három pontrúgás gólt kaptunk, és ekkora lett a különbség. Gratulálok az ellenfélnek, a jobbik csapat megérdemelten nyert.

Kapcsolódó témák: U12-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
35123
3645678910
3711121314151617
3818192021222324
39252627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek