2020/1108

U12: döntetlen a kiemelt sportakadémia otthonában

A ZTE után a kiemelt sportakadémiák közé tartozó Illés Akadémia-Haladás ellen is nagyszerűen szerepelt, veretlen marad U12-es együttesünk a régiós pontvadászat 10. játéknapján. U13-as csapatunk is helytállt, két góllal maradt alul a pontveszteség nélkül álló szombathelyi akadémia otthonában.

U12-es kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Illés Akadémia-Haladás-Király SE 1-1 (0-1).

Király SE: BORHY - TANAI, TÓTH D., KOLOMPÁR, MÉSZÁROS B. - Németh H., Sodics M., Marián Raul, Szabó B. Csere: KÓSA, Kovács B., Horváth M., Magadics, Krancz, Fülöp. Edző: Gombás Péter, Török Richárd, Schimmer Szabolcs.

Gólszerzők: Grádvohl K. a 44., illetve Kósa a 22. percben.

Gombás Péter (edzőtársai, Török Richárd és Schimmer Szabolcs nevében is): - Jól kezdtük a szombathelyi rangadót, fegyelmezetten játszottunk. Egy, az ellenfél térfelén szerzett labda után megszereztük a vezetést, amit a félidőig meg is tartottunk. Szünet után nagy nyomást gyakorolt ránk a hazai csapat, és egy szép átlövés góllal ki is egyenlített. A folytatásban gyűrte egymást a két csapat, de az eredmény már nem változott. Az első félidővel nagyon elégedettek vagyunk, fegyelmezetten, taktikusan, bátran játszottunk. A második félidő a védekezésről szólt, de srácok azt is szépen megoldották. Gratulálunk a csapatnak, hiszen egy kiemelt akadémiai ellen értek el figyelemreméltó eredményt!

U13-as kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Illés Akadémia-Haladás-Király SE 2-0 (1-0).

Király SE: Bakucz M. - Pados, Bakucz D., Kovács B., Szakály - Hegyi, Nyári - Samu, Sodics T., Szász - Naisz. Csere: Tóth G., Deutsch, Spitzer, Kulcsár, Horváth D. Megbízott edző: Németh Bálint.

Németh Bálint, megbízott edző: - Büszke vagyok minden pályára lépő játékosra, amit elterveztünk, amit kértem, azt a mi szintünkön végrehajtottuk, elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel. A csapatok közötti különbség végig megvolt, de tettünk azért a pályán, hogy a végén emelt fővel tudjunk lejönni és gratulálni az ellenfélnek a megérdemelt győzelemhez. A vereség ellenére csak pozitívan tudom értékelni a látottakat. Köszönöm a srácoknak a közös munkát!