Hírek
vissza
2021/530

U12: versenyben a negyedik helyért

U12: versenyben a negyedik helyért

Sopronba látogatott U12-es és U13-as csapatunk a regionális bajnokság szombati játéknapján, az idősebbek számára ez volt a záróforduló, s bár mindent kiadtak magukból, szoros meccsen vereség lett a vége, ezzel a 10. helyen fejezték be a bajnokságot Balogh István tanítványai. Ezúttal a fiatalabbak is kikaptak, de nekik még hátravan az Illés Akadémia elleni mérkőzés, amelyen a mieink számára a negyedik hely megszerzés lesz a tét.  

U12-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: FC Sopron-Király SE 2-0 (1-0).

Király SE: Borhy - Mészáros, Kolompár, Tóth D., Tanai F. - Németh H., Sodics M., Kósa, Marian R. Csere: Krancz, Horváth M., Hegyi M., Szabó B., Nagy Á., Magadics, Fülöp. Edző: Gombás Péter. 

Gombás Péter, vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, de sajnos gólt nem tudtunk szerezni. A hazaiak egy kontra után betaláltak. A szünetig három nagy helyzetünk volt hogy változtassunk az eredményen, de ezeket is elhibáztuk. Fordulás után hamar kétgólos lett a hátrányunk, és ezzel el is dőlt a mérkőzés. Próbálkoztunk becsülettel, de nem tudtunk változtatni az eredményen. Az első félidőben nem volt probléma a játékunkkal, a másodikban annáltöbb. Megérdemelten nyert a Sopron. 

Tabella - U12

U13-as regionális bajnokság, Észak-Nyugat: FC Sopron-Király SE 2-1 (0-0). 

Király SE: Bakucz M. - Kovács Be., Bakucz D., Sodics T., Deutsch M. - Naisz, Szász - Szakályí, Puporka, Kulcsár - Samu D. Csere: Tóth G., Szabó R. Edző: Balogh István. 

Gólszerzőnk: Samu D. 

Balogh István, vezetőedző: - Nagyon rossz előjelekkel utaztunk a tabellán előkelő helyezést elfoglaló FC Sopron otthonában. Indulás előtt egy órával kaptam a hírt, hogy két, a védekezésünkben kulcsszerepet játszó alapemberünk is lebetegedett, illetve megsérült. Így át kellett szerveznünk a játékunkat, kezdőcsapatunkban két U12-es játékos is helyet kapott. Tartottam a meccstől, de hatalmasat csalódtam - szerencsére pozitív értelembe! A gyerekek elképesztő lelkesedéssel, vasakarattal küzdöttek, mindent kiadtak magukból. Az első félidőbeninkább csak védekeztünk, méghozzá nagyon hatékonyan. Egy nagy soproni kapufán kívül nem forogtak veszélyben a kapuk. A második félidő elején nagy nyomást helyeztek ránk a hazaiak, de így is csak egy igencsak elkerülhető gólt tudtak szerezni, komolyabb ziccerbe nem kerültek. A második félidő közepétől viszont már mi rohamoztunk az egyenlítésért, sikerült nyomás alá helyezni a hazaiak kapuját. Két hatalmas lehetőséget is elpuskáztunk, de tíz perccel a vége előttteljesen megérdemelten Samu Dorián kiegyenlített. Sajnos a sérülések és egyéb okok miatt csak egy tartalék játékost tudtunk nevezni a mérkőzésre, a hazaiak fölénybe kerültek, és 2 perccel a vége előtt győztes gólt tudtak szerezni. Összességében a döntetlenre rászolgáltunk volna, mindent elmond a mérkőzésről, hogy a hazaiak edzője külön gratulált nekünk. Agresszív,elszánt játékunkat, lelkesedésünket példaként állította játékosai elé. Hatalmas elismerés és gratuláció jár csapatunk minden tagjának.  

Tabella - U13

Kapcsolódó témák: U13-as csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
301
312345678
329101112131415
3316171819202122
3423242526272829
353031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek