2022/425

U10: amire képesek, kihozták magukból

Vasárnap a Király Sportlétesítményben játszották az U9-U10-U11 korosztályoknak szervezett regionális Bozsik-torna aktuális fordulóját, a sárga-szürkék ezúttal a Veszprém FC USE, a ZTE FC és az Illés Akadémia ellen mutathatták meg, hol tartanak a fejlődésben.

Török Richárd, vezetőedző, U9: - Több szempontot is figyelemben veszünk a jövőben az aktuális tornákra készülve, a fő célunk a tehetségek felfelé áramoltatása, ezért vasárnap két játékosunk is már egy korosztállyal feljebb, az U10-es csapatunkban lépett pályára. Ennek köszönhetően tudtunk és tudunk majd több játékpercet biztosítani azoknak a gyerekeknek, akik eddig kevesebbet voltak a pályán. Az első két mérkőzésen látszott, hogy nehezen alkalmazkodtunk. Helyezkedési hibáink voltak, és könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfeleinknek. Ez még az első tornákon volt ránk jellemző, úgyhogy edzéseken ezeket javítani kell. Voltak jó dolgok is, amivel elégedett voltam, de ezen a napon ezekből kevesebb jutott. Az utolsó mérkőzésre már rendeztük a sorokat. Bízom benne, hogy legközelebb sokkal több jó teljesítményünk lesz.

Király SE-Veszprém FC USE 5-0

Király SE-ZTE FC 1-3

Király SE-Illés Akadémia 2-7

Horváth Péter, vezetőedző, U10: - Azt láttam a csapatomtól, amire valójában is képesek. Amit edzéseken mutatnak magukból, amiket gyakorlunk, azt meg tudták valósítani, alkalmazták a mérkőzéseken is. Nagyon jó hozzáállással, nagy akarattal játszottak, végig küzdöttek egymásért, kisegítették, ha valaki hibázott. Szépen, tetszetősen játszottak támadásban, védekezésben kemények voltak. Külön öröm, hogy két játékos (Kovács Barnabás, Németh Ádám) jött fel hozzánk az U9-es csapatból, akiket végig segítettek, biztattak a fiúk, és ők is hozzájárultak a győzelmekhez. Nemcsak nagyon jó teljesítménnyel, hanem gólokkal is kivették a részüket ai sikerből. Nagyon megérdemelt volt a három győzelmünk, gratulálok a csapatomnak!

Király SE-Veszprémi FC USE 5-2

Király SE-ZTE FC 3-0

Király SE-Illés Akadémia 2-1

Kiss Gábor, vezetőedző, U11: - Nagyon nagy szélben kellet játszanunk, de igyekeztünk csak a játékkal törődni. Tartalmas nap volt számunkra. Büszke vagyok a játékosokra, hogy tudtak váltani, és jó játékkal rukkoltak elő. Sok helyzetünk volt és jó mérkőzéseket játszottunk.

Király SE-Veszprém FC USE 3-3

Király SE-ZTE FC 2-5