2021/1024

Tovább tart a remek széria

A Vas megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában is megőrizte veretlenségét csapatunk, amely hátrányból fordítva tartotta itthon a három pontot a Büki TK ellen.

Király SE-Büki TK 2-1 (0-1). - Király Sportlétesítmény, 100 néző, megyei I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Bíró O.

Király SE: Horváth A. - Auer, Schimmer Sz., Subicz, Devecseri - Németh D. (Németh G. a 66. p.), Szalay, Resterits - Kudron (Kondákor a 78. p.), Halmosi, Fábián (Vargyas a 84. p.).  Edző: Hegyi László.

Büki TK: Kamondi (Gábriel a 11. p.) - Wágner (Kossuth az 51., Plenár az 59. p.), Németh Z., Schimmer Z., Horváth Á. - Csonka, Czingráber M. (Mercs a 85. p.) - Komálovics, Németh G., Taródi - Czirók. Edző: Marton Róbert.

Gólszerzők: Halmosi az 57. (11-esből), Kudron a 67., illetve Czingráber M. a 10. percben.

Csapatunk ideges, sok hibával tarkított első 45 percet produkált, amelynek egyetlen gólját a büki Czingráber Márk szerezte, miután 14 méterről, középről szépen lőtte ki a bal alsó sarkot a 10. percben (0-1). A mieink azzal együtt is fölényben futballoztak, hogy ezen a napon sok pontatlanság csúszott a játékunkba. Szünet után nem sokat kellett várni az egyenlítésre, az 57. percben Kudronnal szemben szabálytalankodtak a vendégek a 16-oson belül, a büntetőt Halmosi Péter Gábriel kapus lábai között értékesítette. A kiegyenlített második félidőben itt is, ott is adódtak helyzetek, a győztes találatot a sárga-szürkék részéről Kudron Dániel jegyezte, aki a csereként beállt Németh Gergő védők mögé löbbölt labdáját varrta fel a rövid felsőbe a 67. percben (2-1).

A mieink támadójátéka az elmúlt fordulókhoz képest sokkal döcögősebb volt, döntetlenszagú mérkőzésen mégis sikerült itthon tartani a három pontot, elsősorban jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően.

Hegyi László: - Nagyon masszív, felkészült csapattal találkoztunk. Mivel a mérkőzés elején kihagytuk a helyzeteinket, a Bük pedig egy szöglet utáni kavarodásból betalált, nagyon nehézzé tettük saját dolgunkat a folytatásra. Kapkodó, pontatlan volt a játékunk az első félidőben. Fordulást követően is megvoltak a helyzeteink, szerencsére ezekből már sikerült kettőt kihasználnunk. Csapatom erejét jelzi, hogy hátrányból tudtunk fordítani.