Hírek
vissza
2022/1106

Szombati eredményeink

Szombati eredményeink

A ZTE-t fogadta U13-as és U12-es csapatunk, a Főnix vendége volt U16-os gárdánk, városi rangadón a Szombathelyi Haladás VSE ellen lépett pályára U15-ös együttesünk. Utánpótlás csapataink szombati bajnoki mérkőzéseinek eredményei, jegyzőkönyvei, edzői értékelései. 

 

 

MLSZ Regionális U16-os Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 10. forduló: Főnix Gold FC-Király SE 0-0.

Király SE: Guzmics - Wilhelm, Mayer, Breznovits, Czingráber (Kardos a 88. p.) - Bodor, Tóth, Gergely (Taschler a 62. p.) - Gombás Bence, László D. (Zeke a 88. p.), Gombás Máté. Edző: Windisch Csaba.

Windisch Csaba: - Az első félidőben nagy nyomást helyezett ránk a hazai csapat. Saját térfélen egységesen védekeztünk. A labdaszerzésekből gyorsan menetünk át támadásba, és egy-két nagy helyzetet ki is alakítottunk, de gólt nem sikerült szerezni. A Főnix egy-egy helyzetet tudott kialakítani, de főleg átlövésekből volt veszélyes. A második félidőben kiegyenlítettebb lett a játék. A továbbiakban is szervezetten működött a védekezésünk, egy-egy helyzetet tudott még kialakítani a hazai csapat. Nekünk is volt két-három nagy helyzetünk, amiket, sajnos, szintén nem sikerült gólra váltani. A hazai csapat többet támadott, de a nagyobb helyzeteket mi alakítottunk ki a kapu előtt, kár, hogy ezek kimaradtak.. Jó volt látni, azt csapatszellemet, mentalitást, amit a pályán nyújtottak a srácok!

MLSZ Regionális U15-ös Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 10. forduló: Szombathelyi Haladás VSE-Király SE 4-2 (4-0).

Király SE: Bakucz M. - Sodics T., Nyári, Polgár, Károly K. (Samu az 54.p.) - BAKUCZ D., Gombás B. (KOLOMPÁR a 41.p.), Iváncsics - Hegyi (Puporka a 41.p.), Tancsics (Sinkó a 69.p.), Szász F. Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Bakucz D., Iváncsics

Kovács Zsolt: - Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani, rendkívül szomorú és mérges vagyok. Az egész héti edzésmunka rendkívül jó volt, végre már létszámban is kezdtünk alakulni. Semmi előjele nem volt annak az első félidőnek, amit a pályán láttám. Bátortalanul játszottunk, a párharcokban rendre alul maradtunk, a második labdákat az ellenfél szedte fel. Szinte az egész csapat tudása alatt játszott, sőt a hozzáállásban sem próbálták ezt egyensúlyozni. Az ellenfelünk az első félidőben jó futballt játszva, teljesen megérdemelten vezetett, hibáinkat könyörtelenül kihasználták. A félidőben cserékkel váltottunk, próbáltam felrázni a csapatot. Egyből a második félidő elején gólt szereztünk, sőt a félidő felénél ismét betaláltunk. Sajnos, ez sem tudta kellően felrázni a csapatot, a maradék időben csak elfocizgattunk. Gratulálok a Haladásnak a győzelemhez. Ahogyan eddig a sikereket is együtt értük el, úgy ezen a vereségen is együtt kell továbblépnünk. Kilenc fordulón át, úgy érzem, erőn felül teljesítettünk, amit most egy félidő alatt sikerült lerombolnunk. Az élet nem áll meg, ez a pofon kellően rávilágított a hibáinkra. Hétfőtől tiszta lappal próbálunk visszatérni a helyes útra.

MLSZ Országos U13-as Bajnokság, Észak-Nyugat, 9. forduló: Király SE-ZTE FC 0-2 (0-1, 0-0, 0-1, 0-0).

Király SE: KRANCZ Bá. - Iván Cs., NÉMETH H., Mészáros B., Várkonyi Cs. - Varga B., Hegyi D.,  Sodics M., Kósa B. Csereként pályára lépett: Krancz Be., Fülöp B., Börzsei P., Drótos B., Németh B. Edző: Németh Bálint.

Németh Bálint: - A mezőnyben jobban játszó vendégek megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Krancz Bálint teljesítményére nagyon büszke vagyok, rajta kívül többen nem tudták azt nyújtani, amire képesek, de ezzel a teljesítménnyel is szoros mérkőzést játszottunk.

MLSZ Országos U12-es Bajnokság, Észak-Nyugat, 9. forduló: Király SE-ZTE FC 1-1 (0-0, 0-0, 0-0, 1-1).

Király SE: Tanai B. - Klauzer, Takács Z., Szász A., Hajdú, Szalay, Mészáros N., Tóth-Hencsey, Varga M. Csereként pályára lépett: Raffai, Derényi A. Edző: Kiss Gábor.

Gólszerzőnk: Szász A.

Kiss Gábor: - Szombaton a Zalaegerszeget láttuk vendégül. Nagyon jó iramú, izgalmas mérkőzést játszottunk ellenfelünkkel. Helyzetek akadtak mindkét oldalon, de végig kiegyenlített volt a játék, ami főként a mezőnyben folyt. Minden labdáért óriási harc volt. Kimondottan élvezetes, agilis meccset láthattunk. Sokáig úgy tűnt, amelyik csapat gólt szerez, meg is nyeri a mérkőzést. Az utolsó negyed végén a vendégcsapat vezetést szerzett egy védelmi hiba utáni szituációból. De nem adtuk fel, s pár perccel később Szász Axel káprázatos szabadrúgás góljával egyenlítettünk. Azt gondolom, igazságos döntetlen született egy nagyon jó mérkőzésen, melyen hol egyik, hol másik csapat állt közelebb a győzelemhez. Az ilyen mérkőzésekből tudunk tanulni és fejlődni a jövőben. Gratulálok csapatomnak a mutatott játékához.

 

Kapcsolódó témák: U16-os csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek