Hírek
vissza
2024/610

Szép sikerekkel és sok tapasztalattal lett gazdagabb U11-es csapatunk az emléktornánSzerző: Németh Zsolt

Szép sikerekkel és sok tapasztalattal lett gazdagabb U11-es csapatunk az emléktornán

A hazai rendezésű IV. Király Ferenc Emléktornán szerepelt U11 korosztályunk, ahol erős mezőnyben 18 csapatból a 10. helyet sikerült megszerezni.

Schimmer Zoltán értékelése:

„Ismét egy rangos tornán vettünk részt, ahol a kitűzött céljainkat mindkét nap sikerült megvalósítani. Először is szeretném megköszönni az egyesületnek, hogy ilyen csapatokat ide tudott csábítani a létesítményünkbe, így biztosítva a gyerekeknek egy hatalmas élményt. Az első napunk döcögősen indult, hiszen az első mérkőzésen 0:0-ás döntetlenre végeztünk a Csorna csapata ellen. A következő mérkőzésen viszont már magabiztos játékot nyújtva 2:0-val múltuk fel a Partium csapatát. A harmadik ellenfelünk a későbbi 4. helyezett Újpest csapata volt, akik ellen végig küzdelmes mérkőzésen az utolsó pillanatban sikerült kiegyenlíteni és kialakítani az 1:1-es végeredményt. Következett a Hertha BSC gárdája (későbbi végső győztes), akik ellen ismét belekóstoltunk a nemzetközi elit fociba és sajnos 4:0-ás vereséget szenvedtünk egy rendkívül hasznos mérkőzésen. Az első nap küzdelmeit a Honvéd FC csapata ellen zártuk, ahol egy ki-ki mérkőzésen 3:1-es vereséget követően a csoport 4. helyén zártunk, így az ezüst ágra kvalifikáltuk magunkat a vasárnapi napra. A második nap még az elsőnél is szorosabb küzdelmeket vetített előre, hiszen ismerős csapatok ellen mérhettük össze ismét tudásunkat. Az első két mérkőzésünkön a szerencse sem állt mellettünk, hiszen előbb az ETO FC Győr ellen szenvedtünk 1:0-ás vereséget egy büntető által, majd ismét a Honvéd ellen kaptunk ki 2:1-re. Az ebédszünet jó hatással volt a fiúkra, hiszen ezt követően két magabiztos győzelem következett a sorban, előbb a Puskás Akadémiát múltuk felül 1:0-ra, majd a Credobus TK csapatát 2:0-ra. Az utolsó mérkőzésünkre sajnos mind fejben, mind fizikálisan elfogytunk, így 3:1- es vereséggel hagytuk el a pályát a Kecskeméti LA csapata ellen, ezzel az ezüst ág 4. helyét, összesítésben pedig a 10. helyet sikerült megszerezni. Összességében nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen ilyen rangos mezőnyben sikerült egy számunkra jó eredményt elérni. A szülők támogatását is szeretném ismét megköszönni, mivel mindkét nap kiváló hangulatot biztosítottak a gyerekek számára, ami minden mérkőzésen plusz motivációt jelentett. Hasznos és tanulságos volt mindenki számára ez torna, mind a gyerekeknek, mind pedig magamnak egyaránt. Hatalmas gratuláció a szervezőknek, illetve minden résztvevőnek egyaránt!”

 

A keret tagjai: Szabó Bence, Süle Noel, Márkus Bálint, Németh Ádám, Halmosi Medox, Kovács Barnabás, Ilyés Bence, Fülöp Máté, Balasa Endre, Imre Ádám, Csergőffy Ákos, Bertha Benett, Bogár Bence

Kapcsolódó témák: U11-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek