Hírek
vissza
2022/1119

Soroksáron nyert az U16

Soroksáron nyert az U16

Soroksárról hozta el a három pontot U16-os brigádunk, Sopronban maradt alul U19-es gárdánk. Ez történt csapatainkkal az utánpótlás pontvadászatokban. 

 

 

MLSZ Regionális U-19-es Bajnokság, Nyugat, 'B' csoport, 12. forduló: SC Sopron-Király SE 2-0 (2-0).

Király SE: Tanai M. - Sabia (Karvalics a 60.p.), Király D., Tóth M., Ligeti - Kiss R., Balázs - Németh B. (Katona a 60.p.), Márfy (Szabó B.a 46.p.), Péter (Spanyó a 46.p.) (Tasnádi a 75.p.), Bráder. Edző: Marton Róbert.

Marton Róbert: - A 12. fordulóban Sopronban vizitáltunk, egyik legfőbb riválisunk, a tabella második helyén tanyázó SC Sopron volt az ellenfél. A mérkőzés első félideje nem hozott jó futballt, nem alakult ki folyamatos játék, egyik csapat sem tudott minőségi produkcióval előrukkolni. Mi a halovány teljesítményünket még két kapitális hibával is megtoldottuk, amit a piros-fehérek ki is használtak, így kétgólos hátrányban mentünk a szünetre. Nagyon gyengére sikerült az első játékrész, de a második félidőben még ezt a teljesítményt is sikerült alulmúlni. Újabb gólt ugyan nem kaptunk, de ezt csak a játékban feljavuló soproniaknak köszönhettük, akik a legnagyobb helyzeteiket is kihagyták. Egy csapat életében előfordul, hogy időnként gyengébben játszik, de az a mai produktum teljesen vállalhatatlan volt, nincs mit szépíteni, értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. Igaz ugyan, hogy négy alap emberünket is nélkülöznünk kellett, de erre a hitehagyott, gyenge játékra ez sem lehet magyarázat. A vereségből nyilván levonjuk majd a konzekvenciákat, és mindent megteszünk majd, hogy az utolsó fordulóban a Lurkó ellen esedékes meccsünkön megfelelő teljesítményt nyújtsunk! Ha ez sikerül, akkor a tabella élén telelhetünk, ami talán gyógyírt jelentene erre a mai mérkőzésre is.

MLSZ Regionális U16-os Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 12. forduló: Soroksár SC-Király SE 0-1 (0-0).

Király SE: Varju - Gombás B., Mayer, Breznovits, Czingráber - Bodor, Tóth, Gergely (Kardos a 69. p.) - Zeke (Gombás M. az 55. p.), László D., Deutsch Á. Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőnk: Gombás M.

Windisch Csaba: - Rossz előjelekkel érkeztünk Soroksárra, és nem is a legjobb teljesítményünket nyújtottuk a mérkőzésen, így különösen értékes ez a győzelem. Az első félidőben mi birtokoltuk többet a labdát, amiből egy-két lehetőségünk alakult ki, a hazaiak visszaálltak, és kontrákból próbáltak veszélyeztetni. A második játékrészben már nyíltabb lett a játék, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, amelyek közül egyet sikerült gólra váltanunk. Gratulálok a csapatnak!

Kapcsolódó témák: U16-os csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek