Hírek
vissza
2022/1115

Sok volt a pozitívum

Sok volt a pozitívum

Vasárnap Veszprémben rendezték az U9-U11-es korosztályok soros regionális Bozsik-torna fordulóját, amelyen csapataink három mérkőzést játszottak. Edzőink sok pozitívumot láttak a gyerekektől. 

 

 

Horváth Péter, vezetőedző, U11: - Ezúttal nem nyertünk egy mérkőzést sem a háromból, ennek ellenére nem vagyok teljesen csalódott, tetszett a gyerekek hozzáállása, küzdeni tudása. Az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét. Jól játszottunk a mérkőzéseken, sok helyzetet alakítottunk ki (amik szinte mind kimaradtak), agresszívak voltunk, jók voltak a helyezkedések, amikbe csak néha csúszott hiba. Sajnos, az ellenfél kapuja előtt nem voltunk koncentráltak és precízek. A saját kapunk előtt pedig többször tálcán adtuk a labdát az ellenfélnek, nem bontottak ki minket a kapott góloknál, jól ment a védekezés. Ezeknek köszönhető a három vereség. Ez egy ilyen nap volt, ami a helyzetkihasználást illeti, de a mutatott játékra és az egyéni teljesítményekre lehet építeni, mert az nagyon pozitív és fejlődést mutat!

Eredmények:

ZTE FC-Király SE 2-1

Veszprém FC USE-Király SE 2-0

Illés Akadémia-Király SE 2-1

Hujber Bálint, vezetőedző, U10: - Ezen a tornán küzdeni tudásból és győzni akarásból jelesre vizsgáztunk. Ezek a tényezők azért is voltak különösen fontosak és döntőek, hiszen a korosztálynak megfelelő pályaméret nem volt adott. Ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy domináltunk minden mérkőzésünkön, és, úgy érzem, a labdabirtoklási fölényünk sem volt kérdés. Az öt kapott gólunkból csak egy volt, ami kimondottan felépített akció után született, a többit sajnos, elkerülhető hibák előzték meg. Ami külön öröm, hogy a gólszerzéssel és a támadások felépítésével nem álltunk hadilábon. Színes volt a repertoár: voltak szép egyéni akciók, átlövés gólok, szabadrúgás és szögletből elért találatok is.

Eredmények:

Király SE-ZTE FC 3-2

Veszprém FC USE-KSE 1-7

Király SE-Illés Akadémia 3-2

Koman Vladimir, vezetőedző, U9: - Három meccsből két vereség és egy döntetlen a veszprémi mérlegünk, de az eredmények ellenére egyáltalán nem volt rossz a játékunk. Persze voltak hibák, de összességében nem vagyok elégedetlen, láttam sok jó dolgot a gyerekektől.

Eredmények:

Király SE-ZTE FC 2-5

Király SE-Veszprém FC USE 2-6

Király SE-Illés Akadémia 2-2

 

 

Kapcsolódó témák: U10-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek